\"Δεν είναι εύκολο...\" Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη για το χωρισμό της! (βίντεο)

\

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη σε κυπριακό περιοδικό, και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Αποκλειστικό: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα τσόλ!, άλλα χειρότερα τσολι@ ήταν όσες την έγλειφαν και τώρα την βρίζουν σαν….»


"Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις, ειδικά όταν έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων. Κάποιες φορές φυσάνε αεράκια, κάποιες άλλες αρχίζει να βρέχει. Στον δικό μας γάμο, έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δύο μήνες. Η δυσκολία έγκειται στο να πρέπει να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου.

Ναι, η ζωή μου έχει αλλάξει. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο, καθόλου εύκολο, αλλά δεν τελειώνει η ζωή με ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή. Ο Γιάννης θα είναι πάντα μέρος της οικογένειάς μας, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία" κατέληξε η ηθοποιός. διαβάστε παρακάτω...

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Η ατάκα της για τους "δύο μήνες βροχής" προκάλεσε την εύλογη απορία της Ναταλίας Γερμανού, η οποία αναρωτήθηκε on air: "Καλό είναι να μην ανακατευόμαστε στις ζωές των ανθρώπων, αλλά μια απορία εκφράζω: όταν είσαι τόσα χρόνια παντρεμένος, με δύο μήνες ζόρι, τα τινάζεις όλα στον αέρα;" είπε όλο νόημα. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz! Μετά από δύο χρόνια, τράβηξαν χωριστούς δρόμους!