\"Ήταν αδιάφορη, σαν γλάστρα...\": Κεραυνοί του Μένιου Φουρθιώτη για την εκπομπή του Λιάγκα! (βίντεο)

\

Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκίνησε τη σημερινή του εκπομπή και σχολίασε την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, κατακρίνοντας την περιορισμένη συμμετοχή της Αφροδίτης Γραμμέλη στην εκπομπή. Αποκλειστικό: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα τσόλ!, άλλα χειρότερα τσολι@ ήταν όσες την έγλειφαν και τώρα την βρίζουν σαν….»


Το είδατε; Σε άλλους κολλάνε το autocue, σε άλλους κάνουν λάθη την ώρα που ξεκινούν!Την Αφροδίτη Γραμμέλη δεν πρόσεξα, σαν αδιάφορη πέρασε! Πείτε μου ποιος ασχολήθηκε με τη Γραμμέλη, κανένας.

Δεν έχει κανένα ρόλο, συγγνώμη, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Ήταν αδιάφορη, σαν να μην υπήρχε, ήταν σαν να παίρνεις έναν μαϊντανό, μια γλάστρα, και να τη βγάζεις!

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Με το κύρος και την εμπειρία της έπρεπε να είναι μόνιμα στην εκπομπή, και όχι να μπινοβγαίνει σαν τη Ράλλη, σαν κοριτσάκι! Εντάξει! Υπάρχουν κι όρια στη ζωή! Κι εμείς τη θέλαμε την Αφροδίτη, αλλά δεν θα την μπαινοβγάζαμε, λες και είναι η Νικολέτα Ράλλη, που είναι μια χαρά. Αλλά υπάρχει διαφορά, πώς να το κάνουμε; Το επάγγελμά της πρέπει να είναι σεβαστό από όλους!" ξεσπάθωσε ο παρουσιαστής. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

«Δεν είναι εύκολο…» Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη για το χωρισμό της! (βίντεο)