Η Πάμελα Άντερσον ποζάρει ολόγυμνη στα 50 της! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Η Πάμελα Άντερσον ποζάρει ολόγυμνη στα 50 της! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Σίγουρα το ότι η Πάμελα Άντερσον - η οποία διαχρονικά μας έχει συνηθίσει σε γυμνές φωτογραφίσεις και σέξι εμφανίσεις- πόζαρε ολόγυμνη σε εξώφυλλο περιοδικού δεν αποτελεί είδηση.


Όμως αυτήν τη φορά, η 50άχρονη ηθοποιός δεν κρύβει απολύτως τίποτα και «συνοδεύεται» από τον επίσης ολόγυμνο και πασίγνωστο χορευτή Σεργκέι Πολούνιν στις λήψεις του Ντέιβιντ ΛαΣαπέλ, στο πλαίσιο της ειδικής 30άφυλλης έκδοσης του τέταρτου τεύχους του King Kong.


Θυμίζουμε ότι ο Πολούνιν μόλις στα 27 του χρόνια θεωρείται από πολλούς ότι είναι ο διάδοχος του Νουρέγιεφ και συγκεκριμένα ο καλύτερος χορευτής της γενιάς του με το ταλέντο του να είναι εμφανές από τα 13 του χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...



Πιο συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο βλέπουμε τον χορευτή να κάνει ένα εντυπωσιακό άλμα πάνω από την Άντερσον η οποία καλύπτει το στήθος της με έναν χρυσό ανεμιστήρα.


Η σταρ του vintage πια Baywatch πάντως, όπως είναι ολοφάνερο, διατηρεί τις εντυπωσιακές της αναλογίες, στις οποίες οφείλει ένα μεγάλο μέρος της αναγνωρισιμότητας και της επιτυχίας της.



Στη συνέντευξη που βρίσκεται εντός του περιοδικού, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με το σεξαπίλ και τη γενικότερη στάση ζωής της. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως πρότυπα της ήταν πάντα η Μπριζίτ Μπαρντό και η Τζέιν Φόντα, οι σέξι γυναίκες που έκαναν τη διαφορά χρησιμοποιώντας τα ατού τους με έξυπνο τρόπο.


Παράλληλα, επεσήμανε πως ήταν αρκετά ενοχλητικό το να αμφισβητείται η αξία της εξαιτίας της δημόσιας φιγούρας της, ωστόσο αποτέλεσε πλεονέκτημα για την ίδια καθώς όσα κατάφερνε κανείς δεν τα περίμενε από εκείνη. Όσο για τους γιους της, δεν τους μεγάλωσε με ορίζοντα τον φεμινισμό, αλλά με το σκεπτικό να σέβονται τις γυναίκες.




Πηγή: reader.gr