\"Είμαι συγκλονισμένη!\" Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Αμαρυλλίδος για τον Παντελή Παντελίδη και το νέο του τραγούδι! (βίντεο)

\

H οικογένεια του Παντελή Παντελίδη επέλεξε την Αμαρυλλίδα για να ερμηνεύσει το νέο κομμάτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που δεν πρόλαβε να ερμηνεύσει ο ίδιος.


Η Αμαρυλλίς μίλησε στα "Αποκαλυπτικά", και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

"Νιώθω συγκλονιστικά. Είμαι συγκλονισμένη. Για αυτό το τραγούδι, για αυτό το δώρο, είναι μια ευλογία, μία κατάθεση ψυχής, και μία πολύ ταπεινή και αληθινή προσέγγιση για το πώς θα ήθελε ο Παντελής να ακούσει αυτό το τραγούδι. Διαβάστε παρακάτω...

Πασίγνωστη Ελληνίδα βουτηγμένη στα ναρκωτικά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Η απίστευτη καταγγελία του συζύγου της on camera! (βίντεο)

Σίγουρα δεν περίμενα αυτό που μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, και μάλιστα με έναν τέτοιο στίχο, που είναι ανατριχιαστικά προφητικός. Ο Νίνο έχει μεγάλο ταλέντο και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά! Νομίζω ότι θα χαράξει το δικό του δρόμο!

«Βγαίνει σαν καρικατούρα!» Απίστευτη επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα από γνωστό Έλληνα! (βίντεο)

Είναι οικογένεια μου, η οικογένεια του Παντελή, δεν γνωρίζω αν θα πω άλλο τραγούδι, θέλω να απολαύσω όσο τίποτα άλλο αυτό που μου συμβαίνει τώρα" είπε η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αποκλειστικό: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα τσόλ!, άλλα χειρότερα τσολι@ ήταν όσες την έγλειφαν και τώρα την βρίζουν σαν….»