Οικονομικό σκάνδαλο ενός εκατομμυρίου με τον πατέρα πασίγνωστου ηθοποιού! Τι απαντά ο ίδιος στις κατηγορίες; (βίντεο)

Οικονομικό σκάνδαλο ενός εκατομμυρίου με τον πατέρα πασίγνωστου ηθοποιού! Τι απαντά ο ίδιος στις κατηγορίες; (βίντεο)

Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη και γιατρός, Γιώργος Γρηγοριάδης, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Πασίγνωστη Ελληνίδα βουτηγμένη στα ναρκωτικά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Η απίστευτη καταγγελία του συζύγου της on camera! (βίντεο)


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", μετά από έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητή Δημόσιας Υγείας, ανακαλύφθηκαν στην κλινική Γρηγοριάδη Α.Ε. εικονικά τιμολόγια ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία δικαιολογούνταν ως υλικά για αντιμετώπιση αιμορροΐδων και ακράτειας κοπράνων.

Ο ίδιος ο πατέρας του ηθοποιού, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ειδικά εις ότι αφορά τις υπερτιμολογήσεις σιλικονούχων σκευασμάτων, που χρεωνόταν ακόμη και 500% πάνω από την τιμή αγοράς. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ και την απάντηση του κ. Γρηγοριάδη στο βίντεο που ακολουθεί:

Αποκλειστικό: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα τσόλ!, άλλα χειρότερα τσολι@ ήταν όσες την έγλειφαν και τώρα την βρίζουν σαν….»