Αυτός είναι ο πλαστικός χειρουργός σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου! Τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού σε δημόσια εμφάνισή τους!

Αυτός είναι ο πλαστικός χειρουργός σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου! Τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού σε δημόσια εμφάνισή τους!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποτελεί μία από τις παρουσίες που έχουν σίγουρα ξεχωρίσει στο My Style Rocks.


Η ξανθιά 24χρονη καλλονή έχει κλέψει τις εντυπώσεις και ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου.

Μάλιστα, αν και τόσο μικρή σε ηλικία, δεν έχει κρύψει λεπτό ότι σκέφτεται το επόμενο βήμα στη σχέση τους, και πιο συγκεκριμένα τον γάμο. Η ίδια, μέσα από το show του Σκάι, ανακοίνωσε στην Ευαγγελία Αραβανή, ότι είναι πολύ ευτυχισμένη, και πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο του 2018. Διαβάστε παρακάτω...

Nomads αποκάλυψη: «Πλακώθηκαν» Μαυρίδης-Αλεξάνδρου: «Μην μου ξαναμιλήσεις έτσι μην…» Άγριο σκηνικό θα δούμε σήμερα…



Οι δυο τους ζουν την απόλυτη ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου, οπότε ο επικείμενος γάμος απλά θα αποτελέσει το επιστέγασμα στην ευτυχία του ζευγαριού.



Ο εντυπωσιακός bon viveur έκλεψε την καρδιά της εντυπωσιακής Αλεξάνδρας, και μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Real Life από βραδινή τους έξοδο, μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο: εντυπωσιακός και καλοβαλμένος, μοιάζει να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κάνουν την Αλεξάνδρα ευτυχισμένη.



Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Στο ALTER δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση! Με έπιασε από…»

Οι δυο τους, μάλιστα, δεν δίστασαν να είναι εξαιρετικά διαχυτικοί ο ένας απέναντι στον άλλο, επιβεβαιώνοντας έτσι τον απόλυτο έρωτά τους. Εμείς να τους ευχηθούμε τα καλύτερα...



Μένιος Φουρθιώτης με Τζούλια Αλεξανράτου: Πόλεμος μέχρι τέλους… «Μου έκλεψε 200.000 ευρώ…»