Nomads αποκάλυψη: \"Πλακώθηκαν\" Μαυρίδης-Αλεξάνδρου: \"Μην μου ξαναμιλήσεις έτσι μην...\" Άγριο σκηνικό θα δούμε σήμερα...

Nomads αποκάλυψη: \

Σας έχουμε αποκλειστικό θέμα σήμερα για το nomads, που θα συζητηθεί!


Στο παιχνίδι γίνονται απίστευτα σκηνικά που για κάποιο λόγο η τηλεόραση και η παραγωγή του nomads δεν μας τα δείχνει! Ίσως θέλουν να προστατέψουν τους παίκτες, ίσως να θέλουν να προστατέψουν το παιχνίδι για να μην το χαρακτηρίσουν σκληρό ριάλιτι.

Το θέμα είναι ότι γίνονται σκληρά σκηνικά τα οποία δεν βλέπουμε. Σήμερα όμως το youweekly.gr, σπάει το εμπάργκο και θα σας παρουσιάσει ένα απίστευτο καυγά που έγινε μεταξύ του Μαυρίδη και του Αλεξάνδρου και που παραλίγο να οδηγήσει σε γενική σύρραξη! Διαβάστε παρακάτω...



Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια προκάλεσε εγκεφαλικά με την σέξι φωτογραφία της! Ο λόγος για την…

Όλα ξεκίνησαν όταν η παραγωγή ανακοίνωσε την απόφαση της ένας άντρας από τους "κόκκινους" να μεταφερθεί στους "μπλε" για λόγους ισορροπίας! (Δείτε εδώ το τρέιλερ που πρώτοι σας παρουσιάσαμε με την απόφαση της παραγωγής που διάβασε η Αποστολία Ζώη)

Ε από εκείνο το σημείο άρχισε ο κακός χαμός! Η ομάδα της κλίκας των κόκκινων με αρχηγό των Αλεξάνδρου αλλά και συμπαραστάτη την Αποστολία Ζώη άρχισαν να συζητάνε το ενδεχόμενο να στείλουν τον Μαυρίδη στους "μπλε" με το σκεπτικό ότι δεν μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα!



Η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού στην…πρώτη της παρέλαση!

Χθες στο youweekly.gr σας αποκαλύψαμε με λεπτομέρειες ποιος παίκτης θα πάει στους "μπλε" (δείτε εδώ) και σας αναλύσαμε και το σκεπτικό. Ο Μαυρίδης κατάλαβε ότι συζητάμε για αυτόν και πηγαίνει μπροστά στον Αλεξάνδρου και του λέει.... "Άκου Αλεξάνδρου...Διαβάστε την συνέχεια εδώ!
TAGS