Η ανατριχιαστική φωτογραφία της Ανθής Βούλγαρη από το νοσοκομείο! Οι επίδεσμοι στο κεφάλι και το δημόσιο ευχαριστώ!

Η ανατριχιαστική φωτογραφία της Ανθής Βούλγαρη από το νοσοκομείο! Οι επίδεσμοι στο κεφάλι και το δημόσιο ευχαριστώ!

Η Ανθή Βούλγαρη αντιμετώπισε ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο και έπρεπε να αντιμετωπιστεί τάχιστα. Nomads αποκάλυψη: «Πλακώθηκαν» Μαυρίδης-Αλεξάνδρου: «Μην μου ξαναμιλήσεις έτσι μην…» Άγριο σκηνικό θα δούμε σήμερα…


Η επέμβαση για να αφαιρεθεί ο όγκος από τον εγκέφαλο έγινε στα τέλη Σεπτεμβρίου, και η όμορφη δημοσιογράφος βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα από την επέμβαση, η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία, όπου φαίνεται καθαρά για πρώτη φορά η εικόνα του κεφαλιού της, και έγραψε, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους: Διαβάστε παρακάτω...

Στην Αράχωβα για τα γενέθλιά της η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά! Όλο το ρεπορτάζ… (βίντεο)

"Καλημέρα!! Πέρασε ένας μήνας μετά το χειρουργείο.. Θυμάμαι ότι αν και ήμουν στα χειρότερα μου (φαίνεται άλλωστε) ήμουν τόσο ευγνώμων που μπορούσα να μιλήσω να περπατήσω και να δω τους αγαπημένους μου που περίμεναν καρτερικά να συνέλθω.. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολη περίοδος όμως όλα περνάνε και κάθε μέρα όλα είναι καλύτερα.. Κάθε εμπόδιο είναι ένα δίδαγμα..

Θα πάθετε πλάκα! Το σαλόνι της Τζούλιας Νόβα είναι όσο ένα διαμέρισμα (βίντεο)

Οι όγκοι στον εγκέφαλο καλοήθεις και κακοήθεις είναι δυστυχώς μάστιγα της εποχής .. Σχεδιάζω σύντομα μια ενημερωτική ημερίδα για αυτό και θα ήθελα τη συμμετοχή σας .. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους γιατρούς μου στο ΓΝΑ στον κύριο Καπετανάκη τον κύριο Παπαγεωργίου και την ομάδα τους.. Σε όσους είναι κοντά μου όλο αυτό το διάστημα και σε εσάς που με τη θετική σας ενέργεια και τις ευχές σας μου δώσατε και μου δίνετε δύναμη!", κατέληξε. Εμείς να της ευχηθούμε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: