Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη απαντά στις φήμες χωρισμού με την Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη! Η όλο νόημα απάντηση που δεν περιμέναμε!

Ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη απαντά στις φήμες χωρισμού με την Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη! Η όλο νόημα απάντηση που δεν περιμέναμε!
News 29.10.2017 18:22
Follow us on Google News

Ο Γιώργος Παπακώστας, ο νέος σεφ της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε στο "Πρώτο Θέμα" και αναφέρθηκε στις φήμες χωρισμού με την Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη. «Η Λιλίκα Παντζοπούλου έλεγε στο κομμωτήριο για την Μενεγάκη ότι…» Απίθανη αποκάλυψη on air για την πεθερά της παρουσιάστριας! (βίντεο)

Η όμορφη ηθοποιός είχε τις προάλλες διαψεύσει τη σχετική φημολογία, φαίνεται ωστόσο, ότι τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του σεφ.

"Δεν θα σου πω ούτε όχι, ούτε ναι. Θα πω ότι δεν θέλω να ασχολούνται με τα προσωπικά μου και ποτέ δεν ήθελα. Απλώς, αν πριν από τρία χρόνια δεν τα είχα φτιάξει με την Πατρίτσια που είναι ηθοποιός, αλλά με τη Μαρία που είναι ιδιωτική υπάλληλος, κανείς δεν θα το ήξερε, ούτε θα απασχολούσε τα media. Διαβάστε παρακάτω...

Nomads αποκάλυψη: «Πλακώθηκαν» Μαυρίδης-Αλεξάνδρου: «Μην μου ξαναμιλήσεις έτσι μην…» Άγριο σκηνικό θα δούμε σήμερα…

Τώρα άμα ποστάρεις κάτι στα social media, που το κάνεις όταν είσαι ερωτευμένος, δεν το σκέφτεσαι έτσι, εκείνη τη στιγμή θέλεις να το μοιραστείς κυρίως με τους φίλους σου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και εγώ και η Πατρίτσια αυτή τη στιγμή κυνηγάμε πάρα πολύ τα επαγγελματικά μας, και είμαστε σε μια φάση που δίνουμε μεγάλη βάση στο μέλλον μας, ο καθένας το δικό του και όχι κάποιο κοινό μέλλον" απαντά. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός πριν 9 χρόνια συμμετείχε στην παρέλαση ως Εύζωνας! Ο λόγος για τον…

Share