Η Αθηνά Οικονομάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα στην Ελένη Μενεγάκη! Η τρυφερή εξομολόγηση της ηθοποιού και η έκπληξη της παρουσιάστριας! (βίντεο)

Η Αθηνά Οικονομάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα στην Ελένη Μενεγάκη! Η τρυφερή εξομολόγηση της ηθοποιού και η έκπληξη της παρουσιάστριας! (βίντεο)
H Eλένη Μενεγάκη υποδέχτηκε την Αθηνά Οικονομάκου, και την Ευαγγελία Συριοπούλου στο πλατό της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα, ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, και η παρουσιάστρια έσπευσε να την ακουμπήσει και να της πει... Διαβάστε παρακάτω...

"Πονηρούλα, μας την έσκασες! Σε είχαμε συνηθίσει με το καπελάκι σου στραβά, αυτό είναι μια άλλη κατάσταση, πού να φανταστώ; Τι να πω, πραγματικά τα έχω χάσει! Είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου για σένα!"και εκείνη απάντησε:

"Το ήθελα πολύ! Και οι φίλοι μου νόμιζαν ότι αποκλείεται, ότι δεν πρόκειται να αφήσω τα ταξίδια μου, αλλά ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα! Έχω αρχίσει να το ακούω εδώ και τρεις εβδομάδες!" είπε, με την Ελένη να ρωτάει ποιον είδε πρώτα με το που το άκουσε, γιατί σε αυτόν θα μοιάσει το μωρό, η ηθοποιός της απάντησε τον Φίλιππο. Και αν αναρωτιέστε τελικά ποιο είναι το φύλο του μωρού της Αθηνάς Οικονομάκου εμείς σας έχουμε την απάντηση εδώ.

Η Αθηνά Οικονομάκου χτύπησε νέο τατουάζ! Δεν φαντάζεστε τι και πού! (Βίντεο)

"Ασχολούμαι όλη την ώρα με αυτό. Δεν έχει κάποιο άλλο νόημα η ζωή πιστεύω!" είπε η ηθοποιός, λιώνοντας από ευτυχία, και αμέσως μετά ανέφερε πώς θα προσαρμοστεί ο ρόλος της στο "Έλα στη θέση μου" στην εγκυμοσύνη της.

Λιγούρες για την εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη! Η λιχουδιά που έτρεξε να της φέρει ο Θοδωρής Μαροσούλης (Photo)

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Βαρύ πένθος για την Βίκυ Χατζηβασιλείου! Ο θάνατος στα γενέθλια του γιου της που την «διέλυσε»!



H Αθηνά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της και φιγουράει πάντα με στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες κυρίες της σόουμπιζ! Όμως η καλλονή μέλλουσα μανούλα δεν είχε πάντα κορμί.... σπαθί και μάλιστα στα πρώτα της βήματα ήταν η βασίλισσα του κιτς!

 

Εμείς στο Youweekly.gr αποφασίσαμε μετά από εντατικές συσκέψεις να επικεντρωθούμε στο στιλ της Αθηνάς και την εξέλιξή της. Από την παρθενική της εμφάνιση στο «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» το 2007 μέχρι και σήμερα, η καλλονή με το γυμνασμένο σώμα και το φανταστικό μαλλί δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι με το «κίτρινο» ξανθό που δεν ήταν ενημερωμένο για τη μόδα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:



Είμαστε στο 2007 και βλέπουμε ένα ακόμα κορίτσι που προσπαθεί να κάνει την διαφορά: Σέξι φωτογραφίσεις, ξανθά μαλλιά και ένα αστέρι οδεύει προς την... γέννηση!



Έχουμε φτάσει στο 2008 και μέσα από την «Ζωή της άλλης» η Αθηνά Οικονομάκου κάνει το μεγάλο μπαμ: Τα κανάλια ασχολούνται μαζί της, εκείνη βάφει τα μαλλιά της καστανά και ξεκινάει να προσέχει την διατροφή της! Και όπως σωστά μάντεψες... ένα αστέρι γεννήθηκε!



Τα υπόλοιπα είναι ιστορία αφού στην πορεία (για την ακρίβεια περίπου το 2013) γνωρίζει τον άντρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο και ξεκινάει να ζει την ζωή της για εκείνη: Γυμνάζεται, προσέχει την διατροφή της, ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας και δείχνει την αγάπη της για το boho στιλ.

Επειδή από εκείνη την στιγμή και μετά, κάθε εμφάνιση της Αθηνάς αξίζει και ξεχωριστό θέμα, μαζέψαμε τις καλύτερες (ναι, ναι και εκείνη όπου περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών) και σας τις παρουσιάζουμε:





Για το τέλος κρατήσαμε την πρώτη εμφάνιση της με φουσκωμένη κοιλίτσα η οποία μας γέμισε χαμόγελα:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζουν οι γόβες που φόρεσε στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1

Όταν οι Ελληνίδες celebrities πηγαίνουν θέατρο: Οι hot και οι #ΝΟΤ εμφανίσεις

Το βραδινό σύνολο της Ελεονώρας Μελέτη που κοστίζει πάνω από 3.000 ευρώ! Πώς σας φαίνεται;