Ο Νεκτάριος Σφυράκης μιλά για την περιπέτεια υγείας του γιου του! Η εισαγωγή στο νοσοκομείο και οι δύσκολες ώρες! (βίντεο)

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μιλά για την περιπέτεια υγείας του γιου του! Η εισαγωγή στο νοσοκομείο και οι δύσκολες ώρες! (βίντεο)
Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γιος του αγαπημένου τραγουδιστή εισήχθη στο νοσοκομείο, και ο ίδιος έζησε στιγμές αγωνίας.

Μίλησε, μάλιστα, στο "Φτιάξε καφέ" για την απίστευτη περιπέτειά του. Διαβάστε παρακάτω...

"Ο Αλέξανδρος-Ιωάννης είχε ξεκινήσει παιδικό σταθμό, οπότε οι ιώσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή σταμάτησε να θέλει να τρώει και να πίνει υγρά, ήταν σε μια υποτονική κατάσταση, έκανε και εμετό, ξύπνησε με διάρροια.

Μπουρλότο! Πήραν πίσω βραβείο από τη Βίκυ Σταυροπούλου! Η απουσία της από τη βράβευση που προκάλεσε την οργή των διοργανωτών on camera! (βίντεο)

Πήραμε τον παιδίατρο, και με το που πέρασε το δεύτερο 24ωρο, μας είπε αμέσως εισαγωγή στο νοσοκομείο γιατί έχει χάσει πολλά υγρά, του έβαλαν ορό για ενυδάτωση, μετά από δύο 24ωρα φύγαμε. Τώρα είναι σε φάση ανάρρωσης, και είναι τα πράγματα πολύ επικίνδυνα για τους άλλους, γιατί κόλλησαν τα αδερφάκια του!" είπε ο τραγουδιστής. Εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε περαστικά...

Δύσκολες ώρες για τον Θεόφιλο Βανδώρο! Η σπαρακτική έκκληση στα social media! Τι συνέβη;

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Nomads: Αγνώριστος ο Mάνος Πίντζης πριν από 19 χρόνια! Η τηλεοπτική του εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται!