Λιώσαμε! Ο Δήμος Αναστασιάδης μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά! Η έντονη αμηχανία της ηθοποιού on camera! (βίντεο)

Λιώσαμε! Ο Δήμος Αναστασιάδης μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά! Η έντονη αμηχανία της ηθοποιού on camera! (βίντεο)
Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, στην κινηματογραφική πρεμιέρα της οποίας βρέθηκε. Το όλο νόημα σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη on air για την γκάφα με τη Δέσποινα Βανδή! (βίντεο)

"Δεν γράφουνε μωρέ για την προσωπική μου ζωή. Μαζί είμαστε, όλα μια χαρά είναι, δεν παρακολουθώ κιόλας κάθε μέρα περιοδικά και blogs! Παιδιά, τι, να την κρύβεις τη σχέση εννοείς; Εντάξει, σήμερα είναι η πρεμιέρα της ταινίας της και ήρθα για να την υποστηρίξω και να τη δούμε πρεμιέρα. Της εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!" είπε ο τραγουδιστής. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε και την Τζένη Θεωνά, η οποία δεν έκρυψε την αμηχανία της on camera. "Έλα πια! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές τις δικές σας και ελπίζω να σας αρέσει η ταινία! Δεν ξέρεις πώς είναι να είναι δύο άνθρωποι αγαπημένοι; Πολύ ωραίο!" είπε, προσπαθώντας να αποφύγει την ερώτηση, αμήχανα.

Η απίστευτη έκπληξη στον Βασάλο για τα γενέθλιά του on air! Η τρυφερή αποκάλυψη της Βαλαβάνη για τη σχέση τους! (βίντεο)

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το παράπονο της Μενεγάκη on air για την Άση Μπήλιου σε Καραβάτου-Κατσούλη! Το μήνυμά της στην αστρολόγο! (βίντεο)