Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νοmads: Άγριο κράξιμο σε Κολέτσα-Μαυρίδη στο Πρωινό! Η αποκάλυψη για την κλίκα και τις στρατηγικές στους Διασήμους! (βίντεο)

apos1
News 01.11.2017 11:09

Στο Πρωινό σχολίασαν και σήμερα τις επερχόμενες καταιγιστικές εξελίξεις στο Nomads. Τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από καυστικά!

"Το επεισόδιο σήμερα είναι καταιγιστικό, αποκαλύπτονται τα πραγματικά πρόσωπα κάποιων!" είπε η Φαίη, και ο Τσουρός σχολίασε: "Πέφτουν οι μάσκες!" Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως μετά την προβολή του τρέιλερ, η Φαίη και η παρέα της είχαν μείνει πραγματικά άφωνοι! "Παιδιά, τι γίνεται, τι γίνεται;" "Σύστριγγλο!" αναφώνησαν οι υπόλοιπο, και ο Θέμης ξέσπασε εναντίον της Κολέτσα.

Nomads spoiler: Άγριο ξεκατίνιασμα στην Φωτιά! Το ξέσπασμα του Μαυρίδη κατά της Αποστολίας και οι κατηγορίες Πίντζη για στρατηγική! (βίντεο)

"Τρία παράλληλα σύμπαντα! Η Κολέτσα με εκνεύρισε πάρα πολύ! Κατ' αρχήν επιβεβαιωθήκαμε, υπάρχει μια γιγαντιαία κλίκα! Εκπροσωπεί η Κολέτσα κάποια παρέα; Ποια είναι, δεν κατάλαβα! Ας μιλήσει για τον εαυτό της!" την κατακεραύνωσε, ενώ πυρά δέχτηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης από τον Κώστα Τσουρό:

Τραγικές ώρες για την Βίκυ Καγιά στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης! Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο σύζυγός της!

"Παιδιά το παραλήρημα του Μαυρίδη το είδατε; Τι ήταν αυτό; Δεν είναι και παιδάκι! Και ο Μαυρίδης δεν θυμάται που στις τρεις μέρες έκλαιγε!"

«Άρχισε να φωνάζει και να ωρύεται!» Απίστευτο επεισόδιο με Καινούργιου-Γραμμέλη! Την «άδειασε» δημόσια η παρουσιάστρια! (Bίντεο)

"Είναι σαν να είμαστε μια ομάδα και όταν βγαίνεις να μιλήσεις, είναι σαν να λένε ότι μας δείχνει δύο πρόσωπα ο Μαυρίδης! προς τον κόσμο θέλεις να δείχνεις το καλό προφίλ, του είπε! Σαν να λέει ότι υπάρχει στρατηγική!" ανέφερε η Φαίη. "Ναι, υπάρχει στρατηγική!" συμφώνησε και η Κλεοπάτρα, με την παρέα να συμφωνεί ότι υπάρχει στρατηγική από όλες τις πλευρές.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει πότε θα πάρει τα 100.000 ευρώ από το Survivor! Η απάντησή του στον οίκο Dior on camera! (βίντεο)

Δείτε όλα τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:

Λιώσαμε! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κατερίνας Τσάβαλου με φουσκωμένη κοιλίτσα! (βίντεο)

Share