Νοmads: Άγριο κράξιμο σε Κολέτσα-Μαυρίδη στο Πρωινό! Η αποκάλυψη για την κλίκα και τις στρατηγικές στους Διασήμους! (βίντεο)

Νοmads: Άγριο κράξιμο σε Κολέτσα-Μαυρίδη στο Πρωινό! Η αποκάλυψη για την κλίκα και τις στρατηγικές στους Διασήμους! (βίντεο)
Στο Πρωινό σχολίασαν και σήμερα τις επερχόμενες καταιγιστικές εξελίξεις στο Nomads. Τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από καυστικά!

"Το επεισόδιο σήμερα είναι καταιγιστικό, αποκαλύπτονται τα πραγματικά πρόσωπα κάποιων!" είπε η Φαίη, και ο Τσουρός σχολίασε: "Πέφτουν οι μάσκες!" Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως μετά την προβολή του τρέιλερ, η Φαίη και η παρέα της είχαν μείνει πραγματικά άφωνοι! "Παιδιά, τι γίνεται, τι γίνεται;" "Σύστριγγλο!" αναφώνησαν οι υπόλοιπο, και ο Θέμης ξέσπασε εναντίον της Κολέτσα.

Nomads spoiler: Άγριο ξεκατίνιασμα στην Φωτιά! Το ξέσπασμα του Μαυρίδη κατά της Αποστολίας και οι κατηγορίες Πίντζη για στρατηγική! (βίντεο)

"Τρία παράλληλα σύμπαντα! Η Κολέτσα με εκνεύρισε πάρα πολύ! Κατ' αρχήν επιβεβαιωθήκαμε, υπάρχει μια γιγαντιαία κλίκα! Εκπροσωπεί η Κολέτσα κάποια παρέα; Ποια είναι, δεν κατάλαβα! Ας μιλήσει για τον εαυτό της!" την κατακεραύνωσε, ενώ πυρά δέχτηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης από τον Κώστα Τσουρό:

Τραγικές ώρες για την Βίκυ Καγιά στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης! Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο σύζυγός της!

"Παιδιά το παραλήρημα του Μαυρίδη το είδατε; Τι ήταν αυτό; Δεν είναι και παιδάκι! Και ο Μαυρίδης δεν θυμάται που στις τρεις μέρες έκλαιγε!"

«Άρχισε να φωνάζει και να ωρύεται!» Απίστευτο επεισόδιο με Καινούργιου-Γραμμέλη! Την «άδειασε» δημόσια η παρουσιάστρια! (Bίντεο)

"Είναι σαν να είμαστε μια ομάδα και όταν βγαίνεις να μιλήσεις, είναι σαν να λένε ότι μας δείχνει δύο πρόσωπα ο Μαυρίδης! προς τον κόσμο θέλεις να δείχνεις το καλό προφίλ, του είπε! Σαν να λέει ότι υπάρχει στρατηγική!" ανέφερε η Φαίη. "Ναι, υπάρχει στρατηγική!" συμφώνησε και η Κλεοπάτρα, με την παρέα να συμφωνεί ότι υπάρχει στρατηγική από όλες τις πλευρές.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει πότε θα πάρει τα 100.000 ευρώ από το Survivor! Η απάντησή του στον οίκο Dior on camera! (βίντεο)

Δείτε όλα τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:

Λιώσαμε! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κατερίνας Τσάβαλου με φουσκωμένη κοιλίτσα! (βίντεο)