Στο πατρικό της Δούκισσα Νομικού! Η μεγάλη απόφαση και η βοήθεια της μαμάς της!

Στο πατρικό της Δούκισσα Νομικού! Η μεγάλη απόφαση και η βοήθεια της μαμάς της!
Στο πατρικό της σπίτι βρέθηκε η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού!

Ο λόγος δεν είναι κάποιο... καυγαδάκι με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, μην νομίζετε δηλαδή κάτι τέτοιο αλλά.... η αναζήτηση ενός νέου σπιτιού! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως σας είχαμε γράψει πριν αρκετό καιρό (Δείτε εδώ), η Δούκισσα θέλει να μετακομίσει από το σπίτι που μένει με τον σύζυγό της αφού τώρα που εγκυμονεί η επιθυμία της είναι να βρίσκεται πιο κοντά στην μητέρα της!

Το σχόλιο on air της Φαίης Σκορδά για την «κόντρα» Λιάγκα-Αρναούτογλου! (βίντεο)

Κάτι τέτοιο είναι φυσικό, αφού σα νέα μανούλα θα χρειαστεί βοήθεια με το μωράκι της! Έτσι, μαμά και κόρη κάνουν ραντεβού για να βρουν το νέο σπίτι της καλλονής, αφού η Δούκισσα είναι ίδιαίτερα αγχωμένη με την έλευση του πρώτου της παιδιού!

Η ενόχληση της Φαίης Σκορδά on air με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Ο καλεσμένος που προκάλεσε τον εκνευρισμό της! (βίντεο)

Η ίδια μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram όπου γράφει πως βρίσκεται στο πατρικό της!

Νοmads: Άγριο κράξιμο σε Κολέτσα-Μαυρίδη στο Πρωινό! Η αποκάλυψη για την κλίκα και τις στρατηγικές στους Διασήμους! (βίντεο)

Δείτε την:

Nomads spoiler: Άγριο ξεκατίνιασμα στην Φωτιά! Το ξέσπασμα του Μαυρίδη κατά της Αποστολίας και οι κατηγορίες Πίντζη για στρατηγική! (βίντεο)