\"Μου προκαλεί απέχθεια!\" Άγρια επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Λάκη Λαζόπουλο! Ο Λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοιχτό! (βίντεο)

\
O Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο βουλευτής της ΝΔ δεν δίστασε να εξαπολύσει άγρια επίθεση εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου.

"Ο κυριότερος λόγος που ήρθα στην εκπομπή σου ήταν γιατί είχες εδώ τον κύριο Λάκη Λαζόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βλάψει την Ελλάδα απείρως περισσότερο από τον Πάνο Καμμένο. Κάτι γελοιότητες είπε! Ο άνθρωπος αυτός επί σειρά ετών έσπειρε ένα απύθμενο μίσος στην ελληνική κοινωνία, διακωμωδούσε με χυδαίο τρόπο τους πολιτικούς που δεν συμπαθούσε. Έκανε μεγάλο κακό στην Ελλάδα! Διαβάστε παρακάτω...

Και το χειρότερο που έκανε, τα λεφτά του τα έβγαλε και τα πήγε στη Γαλλία. Δεν είπα ότι έκλεψε! To ταλέντο του δημαγωγού το πήρε ο Λαζόπουλος, με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ελληνική τηλεόραση, και ενώ έκανε το κακό, έβγαζε τα λεφτά του έξω! Εγώ δεν πήγα τότε να κάνω ιδιωτική συζήτηση με τον κύριο Λαζόπουλο, δεν έχω καμία διάθεση να τον γνωρίσω. Μου προκαλεί απέχθεια ο κύριος Λαζόπουλος! Μου προκαλεί απέχθεια η υποκρισία, που ήταν το καλοκαίρι στα κότερα όλων των πλουσίων! Την υποκρισία του, όχι!

«Είναι φλώρος!» Απίστευτη ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Βασίλη Κικίλια on air! (βίντεο)

Εκείνο το βράδυ, είχαμε την εσωκομματική, και επί μία ώρα με έβριζε στην εκπομπή του. Εγώ πάντα κάνω παρέμβαση, και έχω δικαίωμα να απαντήσω εκ του νόμου. Δεν πήγα να πείσω τον Λαζόπουλο, ούτε που με νοιάζει, ένας υποκριτής, ένας ψεύτης είναι, ούτε που θέλω να τον δω!" είπε μεταξύ άλλων, κατακεραυνώνοντας τον ηθοποιό.

The Voice: «Κατέρρευσε» παίκτρια επί σκηνής! Πανικοβλημένοι επιτροπή και παρουσιαστής! (βίντεο)

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

«Late Night»: Nέο απίστευτο «καρφί» του Λιάγκα στον Αρναούτογλου on air! Σε δύσκολη θέση η Κατερίνα Καινούργιου!(βίντεο)