Ο Λευτέρης Πανταζής με μελαχρινή καλλονή στο πλευρό του! Το δημόσιο \"άδειασμα\" του \"Happy Day\" (βίντεο)

Ο Λευτέρης Πανταζής με μελαχρινή καλλονή στο πλευρό του! Το δημόσιο \
Ο Λευτέρης Πανταζής εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους με μία εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή, ονόματι Αλεξία Μιχαήλ. Ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

"Γεια σας, παιδιά! Η Αλεξία! Τραγούδι πολύ! Προσπαθώ να βοηθήσω την κοπέλα που τραγουδάει καταπληκτικά! Τα άλλα τα αφήνουμε στην άκρη! Μου αρέσει αυτό το στυλ της γυναίκας!" είπε, και αμέσως μετά, άρχισε να τραγουδά μπροστά στις κάμερες το "Πρόταση γάμου" στην κοπέλα. διαβάστε παρακάτω...

Η Ελεονώρα Μελέτη καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ και ζητά 50.000! «Με απολύσατε ενώ ξέρατε πως ήμουν έγκυος»!

"Είναι το ταλέντο του, είναι τα μάτια του που εκπέμπουν φως! Τι να πω; Είναι άλλου είδους έρωτας!" είπε από πλευράς της η τραγουδίστρια. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο Κώστας Φραγκολιάς, μάλιστα, είπε on air ότι γνωρίζει την κοπέλα, αλλά και τον σύντροφό της, οπότε δεν πρόκειται περί έρωτα, εκτός κι αν έχει συμβεί κάτι άλλο, που δεν γνωρίζει! Δείτε την αποκάλυψή του στο βίντεο που ακολουθεί:

«Late Night»: «Δεν έχω κάνει…» Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για την ερωτική της ζωή που άφησε τον Λιάγκα άφωνο! (βίντεο)




The Voice: Η παίκτρια που συγκίνησε τους πάντες! Η απώλεια της μητέρας της και η αφιέρωσή της… (βίντεο)