Για πρώτη φορά: Η Ειρήνη Κολιδά μιλά ανοιχτά για τo τι ακριβώς συνέβη την νύχτα που οδηγούσε μεθυσμένη στην Γλυφάδα! (βίντεο)

Για πρώτη φορά: Η Ειρήνη Κολιδά μιλά ανοιχτά για τo τι ακριβώς συνέβη την νύχτα που οδηγούσε μεθυσμένη στην Γλυφάδα! (βίντεο)
Η Ειρήνη Κολιδά μίλησε "στη φωλιά των κου κου" και απάντησε για πρώτη φορά ευθέως στις φήμες που ακούστηκαν ότι οδηγούσε μεθυσμένη και της πήραν το αυτοκίνητο στη Γλυφάδα, μετά από αλκοτέστ.

"Δεν μου έχουν κάνει καμία πρόταση γάμου, ποτέ! Θα ήθελα να μου συμβεί κάτι extreme, αλλά δεν έγινε ποτέ! Σιγά μη δεν με ρώταγες! Με σταματήσανε για αλκοτέστ, έγινε, είχα ένα μικρό ποσοστό αλκοόλ, μου κόψανε μια κλήση, πήγα την άλλη μέρα και από τα 200 ευρώ πλήρωσα τα 100! διαβάστε παρακάτω...

Βαρύ πένθος για την Μπάγια Αντωνοπούλου! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και ο θάνατος που ανακοίνωσε on air! (video)

Ούτε το δίπλωμα μου πήρανε, ούτε μεθυσμένη ήμουν, ούτε τα κάλλη μου έδειξα στους αστυνόμους, ούτε το αυτοκίνητο, ούτε τίποτα!" είπε, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά όσα ακριβώς συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αποκλειστικό! Σε ψυχολογική κατάρρευση η εγκυμονούσα Βίκυ Καγιά μετά την καταδίκη του συζύγου της! Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια…




Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός!