Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά από την κακοποίηση της Κατερίνας Καινούργιου! Η ανατριχιαστική αποκάλυψη! (βίντεο)

Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά από την κακοποίηση της Κατερίνας Καινούργιου! Η ανατριχιαστική αποκάλυψη!  (βίντεο)
Στο Πρωινό σχολίασαν τη συνέντευξη της Κατερίνας καινούργιου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα όσα είπε για την κακοποιητική σχέση, στην οποία είχε βρεθεί στο παρελθόν.

Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να κρύψει το σοκ της με την εξομολόγηση της παρουσιάστριας, λέγοντας: "Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν μπορεί να πει ψέματα, της έγινε η ερώτηση και απάντησε. Τι γυναίκα θα ήσουν, αν έλεγες ότι δεν το έχεις πάθει; Δεν πρέπει ποτέ να μένεις, είναι κάτι που επαναλαμβάνεται! Τέτοιοι άντρες, μην τους χαρακτηρίσω, υπάρχουν!" είπε η Φαίη, εμφανώς σοκαρισμένη. διαβάστε παρακάτω...

Καταγγελία βόμβα για σeξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Κάθε βράδυ πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί….»

"Εμένα μου κάνει εντύπωση που αποφάσισε να τα πει στην κάμερα. Μου είχε μιλήσει και εμένα σε συνέντευξη για την κακοποίηση. Την είδα πώς είχε συννεφιάσει, γιατί το ήξερε η οικογένειά της, ότι κακοποιήθηκε, κάποια στιγμή το μάθανε!" αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης, σε μία ακόμη πιο σοκαριστική αποκάλυψη. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του! Την παράτησε για τα μάτια της Βίκυς Καγιά…




«Είναι άκομψο να…» Ο Γιώργος Λιανός κατακεραυνώνει τον Λιάγκα για την «κόντρα»με τον Αρναούτογλου!