\"Είναι άκομψο να...\" Ο Γιώργος Λιανός κατακεραυνώνει τον Λιάγκα για την \"κόντρα\"με τον Αρναούτογλου!

\
Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του Πρωινού.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να κατακεραυνώσει τον Γιώργο Λιάγκα για τα όσα είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας το πόσο έξαλλος έγινε ο παρουσιαστής. Διαβάστε παρακάτω...

"Το Nomads δεν προλαβαίνω να το δω. Έκατσα και είδα τον φίλο μου τρεις φορές επί τούτου! Εγώ αν δεν τους δω με λάσπη να παλεύω, σαν τηλεθεατής δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Πιστεύω καθένας θα ενοχλούνταν πραγματικά! Είναι άκομψο να κάνεις έναρξη μιας νέας εκπομπής, πατώντας σε κάτι που ο άλλος θα τσιμπήσει. Κάποιος τον είχε ενημερώσει και τα είχε πάρει λίγο στο κρανίο..." είπε ο τραγουδιστής.

To νέο επαγγελματικό βήμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την συνεργασία της με τον Alpha! Παρατάει την τηλεόραση για να…

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά σε όσα ακούστηκαν ήταν φανερά αμήχανη. Η παρουσιάστρια δεν θέλει να συμμετάσχει σε όλο αυτό που έχει συμβεί, και αρκέστηκε να πει: "Εγώ λέω να μην το συνεχίσουμε, να πάμε στο δωράκι μας..." είπε η Φαίη Σκορδά, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στην κουβέντα.

Nomads spoiler: Άγριο ξεκατίνιασμα Μαυρίδη-Γαστεράτου στο σημερινό επεισόδιο! Τα «είπα-ξείπα» του παίκτη on air! (βίντεο)

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Έξαλλη η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το Πρωινό! Η σκληρή απάντησή της on camera! (βίντεο)