Καταγγελία βόμβα για σeξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Κάθε βράδυ πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί....»

Καταγγελία βόμβα για σeξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Κάθε βράδυ πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί....»
Στο... μεγάλο θέμα των ημερών για τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ που βγαίνουν ανοιχτά πια και μιλάνε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δεχθεί στην καριέρα τους, τοποθετήθηκε και η Άντζυ Σαμίου!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τη δική της ιστορία μέσω του λογαριασμού της στο facebook! Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια κάνει αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, όπως γράφει, από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου και εκδότη, χωρίς να αναφέρει όμως το όνομα του!



«Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”... Τα νεύρα μου είχαν καταρρεύσει... Κάθε βράδυ επί επτά μήνες περίμενα την απόλυσή μου, κι όμως αυτός ερχόταν, με φιλούσε στον ώμο και μου ψιθύριζε μπροστά σε όλο τον κόσμο: “Πώς τόλμησες και έφυγες χθες; Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”...» έγραψε στο facebook.

«Είναι άκομψο να…» Ο Γιώργος Λιανός κατακεραυνώνει τον Λιάγκα για την «κόντρα»με τον Αρναούτογλου!

Η Αντζυ Σαμίου, όμως αποκάλυψε πως γνωστός εκδότης την έβαλε σε «μπλακ λιστ» γιατί δεν δεχόταν τα δώρα του.

Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του! Την παράτησε για τα μάτια της Βίκυς Καγιά…

«Κάθε φορά που με ζητούσε σε φωτογράφιση για τα περιοδικά του, έλεγε θα είναι εξώφυλλο! Αλλά ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του, γιατί είχα αρνηθεί την τουαλέτα του Ασλάνη που ήθελε να μου... χαρίσει. Οσο κι αν φώναζε “Αντζυ, Αντζυ” και με κυνηγούσε, η απάντηση ήταν “μπορώ να την αγοράσω και μόνη μου”. Ε, αυτό ήταν! Μπλακ λιστ φορ έβερ» έγραψε.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της:

Nomads: Άγριο κράξιμο του Πρωινού στον Γιώργο Μαυρίδη! Οι κωλοτούμπες του παίκτη που εξόργισαν! (βίντεο)