\"Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες!\'\' Παρά λίγο να τσακωθούν Σκορδά-Σωτηροπούλου στον αέρα του Πρωινού! Τι συνέβη; (βίντεο)

\
Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η δημοφιλής ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα, αναφερόμενη και στην αγάπη της για τα ζώα. Διαβάστε παρακάτω...

"Για μένα η ζωή ενός σκύλου δεν είναι κάτι λιγότερο από τη ζωή ενός ανθρώπου, όπως κι αν ακουστεί αυτό. πρέπει να σέβεσαι όλα τα πλάσματα, τη φύση, εφόσον σέβεσαι και τους ανθρώπους. Γιατί πάντα κάτι πρέπει να είναι κατακριτέο, επειδή δεν είναι τόσο συμβατό με όσα κάνει η κοινωνία; Δεν καταλαβαίνω το mentality του ανθρώπου που δεν κάνει τίποτα, και έρχεται να πολεμήσει εσένα, και σε λέει τρελό με τα ζώα!"

«Είσαι τρελή!» Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την Τόνια Σωτηροπούλου! Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε ότι κάνει στον δρόμο η ηθοποιός! (βίντεο)

Τα όσα είπε προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά, και ακολούθησε ο εξής έντονος διάλογος:

Απίστευτο! Καραβάτου-Μπακοδήμου βγήκαν με το ίδιο φόρεμα on air! Ποια το φόρεσε καλύτερα; (βίντεο)

"Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες! Δεν μπορείς να μπεις στη σύγκριση. Δεν συγκρίνεται ζώο με άνθρωπο! Στη διατύπωσή του δημοσίως δεν μπορώ να το κάνω! Δεν μπορώ να τα βάλω στην ίδια ζυγαριά, δεν μου πάει!" απάντησε έντονα η Φαίη Σκορδά, και η Σωτηροπούλου ανταπάντησε:

«Επί 20 χρόνια έτρωγα μόνο καρότα και μπιζέλια»! Συγκλονίζει η αποκάλυψη πασίγνωστης Ελληνίδας!

"Γιατί δεν συγκρίνεται; Εγώ το λέω με την καρδιά μου, από την πλευρά της ενσυναίσθησης και της αγάπης! Όπως και τα παιδιά, έτσι και αυτά είναι αδύναμα πλάσματα. Ο καθένας κάνει αυτό που λέει η καρδιά του και εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι! Ο σκύλος μου είναι οικογένειά μου, αν πάθει κάτι, θα με πονέσει το ίδιο με το αν πάθει κάτι κάποιος από την οικογένειά μου! Το πώς φερόμαστε στα αδέσποτα, έτσι φερόμαστε και τους ανθρώπους" είπε η ηθοποιός, και η συζήτηση άναψε.

Βίκυ Σταμάτη στην πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο! «Δεν μετανιώνω για…»

Δείτε τον διάλογό τους στο βίντεο που ακολουθεί:

«Είναι άκομψο να…» Ο Γιώργος Λιανός κατακεραυνώνει τον Λιάγκα για την «κόντρα»με τον Αρναούτογλου!