Η τρυφερή εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου! Πώς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η τρυφερή εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου! Πώς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στον Φίλιππο Μιχόπουλο!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αθηνά Οικονομάκου αφού σε τέσσερις περίπου μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Βίκυ Καγιά: Ο άντρας που της είχε κλέψει την καρδιά πριν τον γάμο με τον Ηλία Κρασσά!

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν την κουράζουν τα πολύωρα γυρίσματα τώρα που είναι έγκυος ενώ αποκάλυψε και το πώς ανακοίνωσε στον σύντροφό της ότι περιμένει παιδί! Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν είναι μόνο τα γυρίσματα που σχεδόν κάθε μέρα διαρκούν 10 ώρες, είναι και οι άλλες δραστηριότητές μου, όπως ο σχεδιασμός της συλλογής κοσμημάτων μου, που με κρατούν συνεχώς σε εγρήγορση, αλλά ευτυχώς έχω εύκολη κύηση, χωρίς καμία από τις γνωστές παρενέργειες της εγκυμοσύνης, οπότε τα καταφέρνω μια χαρά. Σίγουρα νιώθω περισσότερη κούραση, όμως σε φυσιολογικά πλαίσια. Αλλά γενικώς, από τη φύση μου, είμαι "σκυλί" που λένε. Έχω δύναμη και αντοχές. Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους», λέει στο περιοδικό Celebrity!

«Επί 20 χρόνια έτρωγα μόνο καρότα και μπιζέλια»! Συγκλονίζει η αποκάλυψη πασίγνωστης Ελληνίδας!

«Μπορώ μόνο να πω ότι η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Ήταν μια τρομερά συγκινητική στιγμή. Ήξερε ότι θα κάνω το τεστ εκείνη την ημέρα, αλλά δεν ήμασταν μαζί όταν το έκανα. Το έμαθε λίγη ώρα αργότερα. Ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός», αναφέρει για τον τρόπο που αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στον σύντροφό της!

Καταγγελία βόμβα για σeξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Κάθε βράδυ πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί….»