Η έντονη παρατήρηση της Ελένης Μενεγάκη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου on air! Αμηχανία στο πλατό! (βίντεο)

Η έντονη παρατήρηση της Ελένης Μενεγάκη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου on air! Αμηχανία στο πλατό! (βίντεο)
Η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε και σήμερα τους τηλεθεατές της, χαμογελαστή και λαμπερή όπως κάθε μέρα, σχολιάζοντας τα θέματα της επικαιρότητας.

"Από όσα έβλεπα σήμερα, ένα με ενδιέφερε πιο πολύ. Έβλεπα πρωί πρωί, 6 ή ώρα στα ενημερωτικά, ότι έγινε καλά η δίκη του κυρίου Τσοχατζόπουλου, και της κυρίας Σταμάτη, κι αν κατάλαβα καλά, τους δημεύουν την παρουσία και επιστρέφουν στη φυλακή;" είπε, και αμέσως μετά, προχώρησε στη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Διαβάστε παρακάτω...

Η βιασύνη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, να περάσει άρον άρον στη συνέντευξη, προκάλεσε την παρατήρηση της παρουσιάστριας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες!» Παρά λίγο να τσακωθούν Σκορδά-Σωτηροπούλου στον αέρα του Πρωινού! Τι συνέβη; (βίντεο)

"Γιατί τρέχεις, παιδάκι μου; Εδώ είμαστε! Γιατί βιάζεσαι; Μόλις ξεκινήσαμε, έχουμε όλο τον χρόνο! Μην τρέχεις, ρε! Να το ευχαριστηθούμε! Να το καταλάβουμε!" είπε η παρουσιάστρια. Το μπέρδεμα συνεχίστηκε και λίγο αργότερα, με τις αντιφάσεις της κ. Σταμάτη να μπερδεύουν ακόμη και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν μπορούσε να βγάλει νόημα.

«Είσαι τρελή!» Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την Τόνια Σωτηροπούλου! Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε ότι κάνει στον δρόμο η ηθοποιός! (βίντεο)

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Late Night: Χωρίς εσώρουχο η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του Λιάγκα! (βίντεο)