Η Φαίη Σκορδά ξέσκισε τον Γιώργο Λιάγκα! Το δημόσιο \"άδειασμα\" και η αποκάλυψη για την τηλεοπτική πρόταση του πρώην άντρα της! (βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά ξέσκισε τον Γιώργο Λιάγκα! Το δημόσιο \
Δίχως τέλος μοιάζει να είναι η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο Πρωινό έπαιξαν το ραδιοφωνικό απόσπασμα με τη νέα "επίθεση" που εξαπέλυσε ο Γρηγόρης, και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ποικίλα.

"Δεν το τραβάει λίγο ο Γρηγόρης; Ωστόσο, δεν μπορείς να λες ότι ένα κανάλι έκανε χατίρι στον Γιώργο Λιάγκα! Το κύριο περιεχόμενο μίας τέτοιας εκπομπής είναι οι συνεντεύξεις, και είναι το κύριο προσόν του Λιάγκα αυτό!" είπε ο Κώστας Τσουρός, ενώ ο Άρης Καβατζίκης προσπάθησε να τον δικαιολογήσει. "Και οι δύο αρέσκονται σε αυτό που κάνουν: βολεύει και τον Γιώργο και τον Γρηγόρη! Έχει να κάνει απόλυτα με τον χαρακτήρα τους! Δεν ήταν τυχαίο που επέλεξε " είπε η Κλεοπάτρα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Φαίη Σκορδά, σήμερα πήρε ευθέως θέση, και είπε σχετικά με όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί: "Εμένα δεν μου άρεσε αυτό πάντως! Δεν θέλω να πάρω το μέρος του Γρηγόρη, αλλά δεν μου άρεσε που ξεκίνησε με αυτό! Θα μπορούσε να το βάλει πιο μετά!

Nomads: Το περιστατικό που έφερε την ένταση στους Διάσημους! H αποκάλυψη του Μαυρίδη στον Βασιλάκο off camera! (βίντεο)

Εγώ θα προτιμούσα, και θα έλεγα θες να το κλανεις, κάνε το, αλλά βάλε το πιο μετά, μην ξεκινάς την πρεμιέρα έτσι, αλλά καθένας κάνει ό,τι θέλει, και κρίνεται για αυτό! Εγώ θα ξεκινούσα με τον αυτοσαρκασμό, και μετά θα έλεγα για τον Γρηγόρη!

Nomads: Αυτές είναι οι δύο κλίκες των Διάσημων! Η δημόσια υποστήριξη της Φαίης Σκορδά στη Μαντώ Γαστεράτου! (βίντεο)

Αλλά για να είμαστε αντικειμενικοί, σας δίνω τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και στο Mega ο Μπούτος είχε προτείνει βραδινό, και όταν ήρθαμε στον Ant1, επειδή ήμουν μπροστά, είχαν ζητήσει στον Γιώργο να κάνει βραδινό και δεν ήθελε! Και από τον Αlpha του το είχανε ζητήσει, από πάρα πολλά κανάλια! και είχε πει και στην εκπομπή ο Γιώργος ότι κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις ο Γρηγόρης! Ο Γρηγόρης είναι ευαίσθητος, από κάποιους ανθρώπους θέλει τον καλό τον λόγο!" είπε η Φαίη Σκορδά, "αδειάζοντας" δημόσια τον πρώην σύζυγό της, και αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο πίσω από τις προτάσεις που του είχαν γίνει στο παρελθόν.

Γιώργος Λιανός-Ανθή Ανδροτσάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να διαλύσει το γάμο του μετά από 8 χρόνια γάμου! (βίντεο)

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Απίστευτο! Παίκτης του XFactor εμφανίστηκε στο The Voice! Ποια η αντίδραση των κριτών; (βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=OHWOL6ZQjeA