Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Αναποδογύρισε το αμάξι μου και σέρνονταν....» Τραγικό ατύχημα Ελληνίδας παρουσιάστριας! Τι συνέβη;

παρ12
News 03.11.2017 11:23

Ένα τραγικό ατύχημα είχε η άνκοργουμαν του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία και μίλησε για αυτό σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Real Life. The Voice: «Λύγισε» παίκτρια on air! Έχασε τα λόγια στη σκηνή και… (βίντεο)

Η ίδια απόκάλυψε στην Πολυξένη Καραμίχα για το πως ένα τροχαίο που είχε πριν λίγα χρόνια, της άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Διαβάστε παρακάτω...

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Μια όμορφη και στιλάτη γυναίκα, όπως εσείς, την τρομάζει το γήρας; Θα προχωρούσατε σε καλλωπιστικές παρεμβάσεις;

Η Φαίη Σκορδά ξέσκισε τον Γιώργο Λιάγκα! Το δημόσιο «άδειασμα» και η αποκάλυψη για την τηλεοπτική πρόταση του πρώην άντρα της! (βίντεο)

Μετά το τροχαίο που είχα, δεν σκέφτομαι το γήρας. Έχει καταγραφεί μέσα μου πως μια μέρα έφυγα να πάω στη δουλειά και μετά από λίγα λεπτά τούμπαρα. Οδηγός παραβίασε το STOP, έπεσε πάνω στο αμάξι μου, που αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να σύρεται με την οροφή στο αντίθετο ρεύμα. Από τότε έχω εμπεδώσει ότι κάθε μέρα είναι μοναδική. Κανείς δεν εγγυάται το αύριο. Άρα, άσε να φτάσουμε ως το γήρας, καλά να είμαστε, και όλο και κάτι θα φτιάξουμε.Το σοβαρό ατύχημα, που σας συνέβη πριν από περίπου δυο χρόνια, σας άλλαξε;

Πόλεμος δίχως τέλος! Νέα σκληρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! (βίντεο)

Ως δεδομένο κρατάω ότι στο τροχαίο έσπασαν τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε όλοι μας. Τρέχουμε να προλάβουμε ότι η ζωή είναι στα απλά. Στα μικρά. Το μόνο που σκέφτομαι από τότε είναι αν αξιοποιώ το δώρο της ζωής, αν προσφέρω και αν μπορώ να αφήσω κάτι που έχει νόημα και ουσία. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, καταλαβαίνεις την ευθύνη που έχεις να τιμάς το δώρο της ζωής.

Share