\"Σπόντες\" και αλληλοκαρφώματα Μενεγάκη-Κουτσογιαννόπουλου on air! Σηκώθηκε να φύγει ο κριτικός! (βίντεο)

\

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της και εξέφρασε ένα τρυφερό παράπονο στον συνεργάτη της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.


"Πολύ χαίρομαι που είμαστε όλοι εδώ μαζί σήμερα! Θοδωρή μου, από τότε που απέκτησες το δικό σου σπίτι, δεν έρχεσαι τόσο συχνά στην παρέα μας!" είπε η παρουσιάστρια και ο συνεργάτης της απάντησε: "Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, δεν οφείλεται σε μένα, είμαι πολύ πρόθυμος να συμμετάσχω στη μεγάλη παρέα!" και η παρουσιάστρια αναδιπλώθηκε τάχιστα:

"Δεν είπα αυτό! Απλά εμείς είμαστε πρόθυμοι να έρθουμε στην αίθουσά σου! Τόσα χρόνια έλεγε ότι δεν τον αφήνουμε να μιλήσει, ε τώρα απέκτησε την αίθουσά του! Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι και χορτασμένοι! Ξέρετε με τι θέλω να ξεκινήσουμε; Δικιά μου ανάγκη, η εκπομπή δεν είναι δικιά μου, αλλά έχει το όνομά μου!" είπε η Ελένη όλο νόημα. Διαβάστε παρακάτω...

«Είχα πολύ τρυφερή παρέα…» Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τη «συντροφιά» στο καμαρίνι της αυτή την εβδομάδα! (βίντεο)

Η εξέλιξη της συζήτησης δεν άρεσε πολύ, όπως φάνηκε, στον κριτικό κινηματογράφου, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, για να κατευθυνθεί στην αίθουσά του!

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει τον 10 μηνών γιο του σε τρεις ημέρες! Όλες οι λεπτομέρειες!

"Συγγνώμη που σηκώθηκα, ξέρω ότι δεν τα θέλετε αυτά, αλλά εγώ είμαι με το ένα πόδι στο σπίτι!" εννοώντας την κινηματογραφική του αίθουσα. Η Ελένη αντιμετώπισε το όλο περιστατικό με χιούμορ και προχώρησε στην εκπομπή της.

Δείτε όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί: