«Η άγνοια με τρελαίνει... » Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή!

«Η άγνοια με τρελαίνει... » Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή!
Μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί έκλαψε στο Survivor αλλά και το πως θέλει την γυναίκα που θα γίνει μάνα των παιδιών του. «Κατέρρευσε» η Ελένη Μενεγάκη στην πολυθρόνα της! Η ατάκα της Γερονικολού για την ηλικία της που την έκανε να τα χάσει! (βίντεο)

Με τραγουδίστρια θα έκανε σχέση ο σέξι Σκιαθίτης; Διαβάστε παρακάτω...

«Σε έναν άνθρωπο τα ζυγίζεις όλα. Σίγουρα η δουλειά της τραγουδίστρια προϋποθέτει ώρες δουλειάς τη νύχτα και θα προτιμούσα το επάγγελμά της γυναίκας μου να μπορεί να της δίνει το δικαίωμα να είναι σπίτι και να βάζει τα παιδιά μου για ύπνο» απαντά με σιγουριά.

Πόσο όμορφη! Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με πιο φουσκωμένη κοιλίτσα από ποτέ στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης!

‘Εκλαψε μόνος στον Άγιο Δομίνικο;

«Γενικά δεν κλαίω εύκολα και αυτό που είδατε on camera συνέβη εξ αιτίας της πίεσης, της απόστασης από την οικογένεια μου, και μιας αγανάκτησης που προέκυπτε από πολλά πράγματα. Είτε από συμπεριφορές των συμπαικτών μου που δεν ήταν καλές απέναντί μου, είτε επειδή δεν ήξερα τι γίνεται σε ότι αφορά τι Σκιάθο και τα δικά μου δεδομένα εκείνη τη στιγμή. Η άγνοια με τρέλαινε. Ζορίστηκα κάποιες φορές πολύ το βράδυ γιατί δεν πέρναγε η ώρα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ αλλά, όχι, δεν έκλαψα. Θυμάμαι όμως ότι ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά γιατί ήταν όλα αυτά μαζί και όταν μένεις μόνος σου νιώθεις λίγο τρέλα»

Ελενονώρα Μελέτη: Για πρώτη φορά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Το βίντεο που έριξε το Instagram!

Νιώθει δικαιωμένος που βγήκε νικητής; Ηθικά;
«Ναι νιώθω δικαιωμένος για πολλά πράγματα. Πιέστηκα και κρίθηκα για πράγματα και συμπεριφορές μου που προϋπήρχαν στην προηγούμενη μου ζωή. Όταν αμφισβητήθηκε όλο αυτό και με έντονες συμπεριφορές, έπρεπε να κρατήσω στη στάση μου, γιατί αν άλλαζα τα πιστεύω μου και τα όσα πρεσβεύω, θα γκρεμιζόταν και ο δικός μου ο κόσμος που μου είχε φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα στη ζωή μου πριν το survivor», δήλωσε στο Secret.