My style rocks: Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να κάνει την πιο σeξι εμφάνιση της και ήταν σκέτη... αποτυχία! Δείτε και θα καταλάβετε! (Βίντεο)

My style rocks: Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να κάνει την πιο σeξι εμφάνιση της και ήταν σκέτη... αποτυχία! Δείτε και θα καταλάβετε! (Βίντεο)
Το θέμα στο My Style Rocks και το Gala της Παρασκευής ήταν ο χορός. Όλες οι παίκτριες παρουσίαζαν την δική τους χορογραφία πάντα με στυλ!

Από εκεί που περιμέναμε ότι η Ιωάννα Τούνη, θα άρπαζε την ευκαιρία της για να δείξει την πιο αποκαλυπτική της πλευρά με έναν αισθησιακό χορό... τελικά η έκπληξη ήρθε από αλλού αφού η Ασημένη με το Pole Dance (Δείτε εδώ) της έκλεψε τις εντυπώσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Όσο για την Ιωάννα Τούνη; Λίγο η χορογραφία που ξέχασε, λίγο η αυτοπεποίθηση, λίγο το δύσκαμπτο κορμί της... έκανε το αποτέλεσμα να φαίνεται τρομερά αμήχανο, χωρίς ρυθμό και σκέτη αποτυχία....

Δείτε ακόμη: My style rocks: Σίγουρα θες να το δεις αυτό; Η Ιωάννα Τούνη πριν τις πλαστικές… Ιδού!

Το φάγατε το κορίτσι "κακούργες"! Δεν πειράζει Ιωάννα... την επόμενη φορά... Εμείς θα σε ξεματιάσουμε! Ο αντρικός πληθυσμός την απόλαυσε ότι κι αν έκανε... Αλλά το δίκιο να το λέμε! Δεν ήταν καλή..... Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Η Κατσαΐτη άφησε την Ραμόνα και έβαλε άλλη στο στόχαστρο! Το θερμό επεισόδιο με παίκτρια, η προσβολή και όσα θα δούμε την Δευτέρα! (Βίντεο)