Nomads: Οικειοθελής αποχώρηση για τον Πίντζη; Τι συνέβη;

Nomads: Οικειοθελής αποχώρηση για τον Πίντζη; Τι συνέβη;
Χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο του Nomads.

Όπως σας είχαμε γράψει και εδώ, σήμερα θα προστεθεί ένας νέο παίκτης στο δυναμικό του Nomads, ένας Κύπριος personal trainer εν ονόματι, Λευτέρης Χατζηιωάννου. διαβάστε παρακάτω...



Νοmads: Αναβάλλεται η αναχώρηση της Νατάσας Καλογρίδη από τις Φιλιππίνες! Τι συνέβη;

Η προσθήκη αυτή όπως καταλαβαίνετε θα αναστατώσει τους παίκτες, περισσότερο της ομάδας των Ωκεανών καθώς θα κληθούν να αποφασίσουν αν θέλουν να κρατήσουν ή όχι στην ομάδα τους τον Λευτέρη.

Η απόφαση φυσικά αυτή δεν είναι εύκολη καθώς αν πουν ναι και ο personal trainer μπει στην ομάδα τους θα πρέπει ένας ακόμη παίκτης που ήδη βρίσκεται στους Ωκεανούς να φύγει και να πάει στην ομάδα της Φωτιάς.

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπον και πριν τον αγώνα επικράτειας για το ποια ομάδα θα πάει να μείνει στην βίλα αυτή τη φορά, οι Ωκεανοί θα έρθουν σε μια ρήξη και ο Μάνος Πίντζης θα ανακοινώσει πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι για να μπει ο νέος παίκτης στην ομάδα των Ωκεανών καθώς δεν θέλει με τίποτα να επιστρέψει ο ίδιος στην ομάδα της Φωτιάς.



Χαρμόσυνη είδηση για γνωστή Eλληνίδα εγκυμονούσα! Τελικά περιμένει κοριτσάκι!

Ωστόσο, επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο Πίντζης δεν θα αποχωρήσει και ότι όλο αυτό το είπε πάνω στα νεύρα του... Ο νέος παίκτης, ο Κύπριος personal trainer 95% θα πάει στην ομάδα της Φωτιάς και... θα έχουμε νέα επεισόδια!

Δείτε το σημερινό trailer:

TAGS