\"My Style Rocks\": Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Σοφίας Λεοντίτση! (Photos)

\
Η Σοφία Λεοντίτση κατάγεται από μια σημαντική οικογένεια στο χώρο των διεθνών μεταφορών, και έχει αρκετές εμφανίσεις σε καλλιστεία και τίτλους στο ενεργητικό της. Αυτή την περίοδο κλέβει τις εντυπώσεις στο «My Style Rocks».

Παλαιότερα τα περιοδικά έγραφαν πως το πρωί ασχολείται με τα τριαξονικά της εταιρείας της, τα οποία μεταφέρουν ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό, και το βράδυ φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας και λανσάρει νέα trends στην πασαρέλα. διαβάστε παρακάτω...



Κόρη ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στον χώρο των μεταφορών προϊόντων στο εξωτερικό, η Σοφία Λεοντίτση δεν έχει ακόμη κλείσει τα 24 και ήδη βρίσκεται στο τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης. Παρότι φοιτήτρια της Πληροφορικής, υπήρξε υπεύθυνη για τα 17 φορτηγά που διαθέτει η εταιρεία Λεοντίτση, τα οποία διακινούν τρόφιμα σε διάφορες χώρες.

To Youweekly.gr λοιπόν εκτός από αυτές όλες τις πληροφορίες σας αποκαλύπτει πως η Σοφία διατηρεί δεσμό και είναι τρελά ερωτευμένη! Μετά την αποκάλυψη για την Γεωργία Μάλλιου που σας δείξαμε τον άντρα και το παιδί της (Δείτε τους εδώ), σήμερα σας αποκαλύπτουμε και τον αγαπημένο της Λεοντίτση!

Δείτε τον σύντροφό της για πρώτη φορά:





Δείτε ακόμη: Χαμός στο Twitter για το «My Style Rocks»! Γιατί ξεσπούν οι τηλεθεατές;