Νυχτοπερπατήματα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Τα έσπασε στα μπουζούκια λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη!

Νυχτοπερπατήματα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Τα έσπασε στα μπουζούκια λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη!
Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης σε τρελά κέφια δεν σταματούν να υποδέχονται κάθε εβδομάδα πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένους φίλους και συναδέλφους.

Το βράδυ της Παρασκευής μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου καθώς ο εκρηκτικός Γιώργος Μαζωνάκης επέλεξε σε μια από τις σπάνιες νυχτερινές του εξόδους να βρεθεί στο «Club 22» και να τραγουδήσει συντροφιά με τον καλό του φίλο Πάνο Κιάμο αλλά και με τον Γιώργο Σαμπάνη που βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο «Club 22» παρέα με τον Κώστα Σπυρόπουλο και την Χριστίνα Πολίτη. Διαβάστε παρακάτω...






Την ίδια βραδιά και το λαμπερό ζευγάρι Γωγώ ΜαστροκώσταΤραϊανός Δέλλας βρέθηκαν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του «Club 22» ενώ το Σάββατο βράδυ και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε το παρόν στο σχήμα της χρονιάς

Τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου και του Νίκου Κουρκούλη απόλαυσαν επίσης πριν λίγες ημέρες και οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Stan, Ηλίας Βρεττός, Βασιλική Νταντά, Ελευθερία Ελευθερίου, Χάρης Κωστόπουλος, Γιάννης Καψάλης, Master Tempo, Γιάννης Τάσσιος, Γιώργος Δασκαλάκης καθώς και οι ποδοσφαιριστές Άγγελος Μπασινάςκαι Παναγιώτης Ταχτσίδης.