Τα νέα καρφιά του Λιάγκα στον Αρναούτογλου: «Είμαι το αγαπημένο παιδί του Γιάννη Λάτσιου. Κάθε Κυριακή…»

Τα νέα καρφιά του Λιάγκα στον Αρναούτογλου: «Είμαι το αγαπημένο παιδί του Γιάννη Λάτσιου. Κάθε Κυριακή…»
Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία και ξεκίνησε μετά τα σχόλια του πρώτου για τον δεύτερο στην πρεμιέρα της εκπομπής Late Night. Νατάσα Καλογρίδη: Ο απίστευτος λόγος που δεν εμφανίστηκε στο Πρωινό!

Απαντώντας στα σχόλια του Γιώργου, ο Γρηγόρης, μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε «κότα», με τον παρουσιαστή του Late Night να τον διακωμωδεί ξανά στην εκπομπή του! Διαβάστε παρακάτω...

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Στη Φωλιά Των Κούκου έκανε μια ιδιότυπη αναμέτρηση με κάλπες, ζητώντας από τον κόσμο να ψηφίσει μεταξύ των δύο παρουσιαστών, αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερο χιούμορ την κόντρα. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος, ο οποίος, μάλιστα, βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής.

Τζένη Μπαλατσινού: Το ρομαντικό δείπνο που ετοίμασε για τον Βασίλη Κικίλια!

«Είστε τρελοί!», είπε ο Γιώργος και συνέχισε: «μακάρι όλα τα προβλήματά μας να είναι η πλάκα που κάνουμε με τον Γρηγόρη. Τουλάχιστον από την δική μου πλευρά, είναι πλάκα, είναι χιούμορ. Είπαμε ότι το χιούμορ δεν εξηγείται και δεν πρέπει να το εξηγούμε. Όποιος το αντιλαμβάνεται, το αντιλαμβάνεται». Την ίδια ώρα, ξεκαθάρισε πως δεν είναι κάτι στημένο, ενώ, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την ατάκα του Γρηγόρη ότι είναι το αγαπημένο παιδί του Γιάννη Λάτσιου, απάντησε ξανά με χιούμορ «ναι, είμαι το αγαπημένο του παιδί! Κάθε Κυριακή, με πάει στο λούνα παρκ και μετά για μπάσκετ».

Nomads: Το καυτό φιλί του Αλεξάνδρου στην Κολέτσα! H σκηνή που πολλοί είδαν αλλά κανείς δεν παρατήρησε!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Νίκη Σερέτη: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε: «Έδωσα μία περιουσία για να αλλάξω το…»

https://www.youtube.com/watch?v=nGj9eGK5r4Y