\"Η Δέσποινα Βανδή μου είχε πει στο The Voice ότι...\": Πρώην νικήτρια του παιχνιδιού \"αδειάζει\" δημόσια την τραγουδίστρια! Όλο το παρασκήνιο...(Βίντεο)

\

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στην εκπομπή «Cup Of Joy» με την Τζώρτζια Παναγή και τον Άθω Αντωνίου!


Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον λόγο που εγκατέλειψε τα μπουζούκια και την Ελλάδα και τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο και δεν έκρυψε την απογοήτευση της για το πως λειτουργούν τα πράγματα…

«Οι ομάδες που αναλαμβάνουν τα παιδιά από τα talent shows, τα αναλαμβάνουν για ένα χρόνο. Μετά το πράγμα αρχίζει να κατεβαίνει. Πρέπει να κάνεις καινούριο άλμπουμ. Καινούριο άλμπουμ σημαίνει πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ. Έτυχε ας πούμε ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης να ζητήσει 100.000 ευρώ για να μου κάνει ένα άλμπουμ. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τραγούδια. Διαβάστε παρακάτω...

Nomads: Το γράμμα που έκανε τον Λευτέρη Παρασκευά να ξεσπάσει σε κλάματα! Τι συνέβη και από ποιον ήταν; (Βίντεο)

Η Δέσποινα Βανδή με είχε καλέσει την επόμενη χρονιά του The Voice να πάω να τραγουδήσω εκεί. Πήγα και μου είχε κάνει παρατήρηση θυμάμαι, ότι «ωραίες οι συνεντεύξεις και όλα αυτά, αλλά που είναι τα τραγούδια» και ξέρει πολύ καλά η Δέσποινα ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις δισκογραφία.

Nomads – Spoiler: Τα νέα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο και η συγκινητική αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για τον πατέρα του που σόκαρε την Σκορδά!

Το είχε πει τηλεοπτικά και λίγο εκεί κόμπλαρα, δεν ήξερα τι να πω. Έχουμε χάσει επαφή τώρα. Περίμενα περισσότερη βοήθεια και στήριξη από την Δέσποινα Βανδή. Με στήριξε στην Eurovision αλλά μετά χαθήκαμε» ανέφερε η Μαρία Έλενα Κυριάκου. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Γνωστή Ελληνίδα έκανε αισθησιακή φωτογράφιση και το περιοδικό έπεσε στα χέρια του πατέρα της! Δεν φαντάζεστε τι συνέβη και για ποια πρόκειται…