Η κίνηση ματ του ΣΚΑΪ που θα φέρει τα πάνω κάτω! η μεγάλη αλλαγή και η \"επίθεση\" στο Nomads!

Η κίνηση ματ του ΣΚΑΪ που θα φέρει τα πάνω κάτω! η μεγάλη αλλαγή και η \

Ο ΣΚΑΙ έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά στην prime time και να μην αφήσει τον αντίπαλο να πάρει ανάσα, και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την απόφαση της τελευταίας στιγμής που πήρε!


Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν και για ολόκληρο τον Νοέμβριο, οι ιθύνοντες του σταθμού, προσθέτουν ένα ακόμα επεισόδιο του The Voice.

Το δημοφιλές talent show θα παίζει πλέον τρεις φορές την εβδομάδα -Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη-, εκτός από μία Τρίτη που τη θέση του θα πάρει το Ελλάδα έχεις ταλέντο λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα. Διαβάστε παρακάτω...

Nomads – Spoiler: Τα νέα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο και η συγκινητική αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για τον πατέρα του που σόκαρε την Σκορδά!

Ο ΣΚΑΪ έχει καταφέρει πλέον να κοντραριστεί με το Nomads του ΑΝΤ1, καταφέρνοντας να πάρει την πρωτιά, μαζί με το My Style Rocks Gala την Παρασκευή και τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο, το κανάλι έχει βάλει πλώρη για την πρωτιά στην prime time μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αδιανόητο! Πασίγνωστη τραγουδίστρια αρνήθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ γιατί ήθελε να ασχοληθεί με τον κήπο της! Ο λόγος για την…

Για το 2018 είναι ήσυχοι καθώς τότε ξεκινάει το Survivor 2…

Το τερμάτισε! Η Ελένη Μενεγάκη χούφτωσε συνεργάτη της on air.. Έβαλε όλο το χέρι της μέσα στο παντελόνι του!
TAGS