Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γάμος στην showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Γάμος στην showbiz! πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!
News 06.11.2017 15:33

Οι φήμες για τον γάμο είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι καθώς η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί σε video clip της με το μονόπετρο του αγαπημένου της που έβγαζε μάτι! Χαμογελάει ξανά η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Φρανζολίνι! Η έξοδος και τα τρυφερά στιγμιότυπα!

Ο λόγος για την Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth,μ οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν έξι μήνες, σε μία «μυστική τελετή», με ελάχιστους καλεσμένους, στο σπίτι τους στο Malibu.

Όπως δημοσιεύτηκε, ο γάμος πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2017 και θέλησαν το ευτυχές γεγονός, να παραμείνει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Διαβάστε παρακάτω...

My Style Rocks: Οι άγνωστες ιστορίες των κοριτσιών, οι πραγματικές ηλικίες και οι σύντροφοι… φωτιά! Ποιοι επώνυμοι είναι ανάμεσα τους;

«Ήταν μία πολύ ιδιωτική τελετή, στο σπίτι τους στο Malibu. Ήταν ελάχιστοι άνθρωποι στο σπίτι και μόνο αυτοί γνωρίζουν ότι παντρεύτηκαν» αναφέρει το περιοδικό, με τους δύο τους, να μην επιβεβαιώνουν αλλά και να μην διαψεύδουν, μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο γεγονός.

Τον θυμάστε; Πώς είναι σήμερα ο Κατμαν από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια;


 

Share