\"Όποιος το αντιλαμβάνεται, το αντιλαμβάνεται…\": Ο Λιάγκας ξεκαθαρίζει τα πράγματα και μιλά για την σχέση του με τον Αρναούτογλου! (Βίντεο)

\

Μέσα από την σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη διεξήχθη μια ψηφοφορία ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα! Κλασσική χαζομαμά η Δέσποινα Βανδή! Το τρυφερό βίντεο με τον γιο της στα social media που ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους!


Νικητής της ψηφοφορίας αναδείχθηκε ο Λιάγκας, ο οποίος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και συγκεκριμένα σχολίασε:

"Είστε τρελοί, μακάρι όλα τα προβλήματά μας να είναι η πλάκα που κάνουμε με τον Γρηγόρη. Τουλάχιστον από την δική μου πλευρά, είναι πλάκα, είναι χιούμορ. Είπαμε ότι το χιούμορ δεν εξηγείται και δεν πρέπει να το εξηγούμε. Όποιος το αντιλαμβάνεται, το αντιλαμβάνεται"! Διαβάστε παρακάτω...

Κώστας Κρομμύδας: Αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα από την παράσταση των Ρήγα – Αποστόλου! Η αινιγματική ανάρτηση στα social media!

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Late Night απάντησε και στο σχόλιο του Γρηγόρη ότι είναι το αγαπημένο παιδί του Γιάννη Λάτσιου: "Ναι, είμαι το αγαπημένο του παιδί! Κάθε Κυριακή, με πάει στο λούνα παρκ και μετά για μπάσκετ"! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

«Με είχε απατήσει και…»: Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει για πρώτη φορά! Σε ποιον αναφέρεται; (Βίντεο)