The Voice: Δεν έχει προηγούμενο! Ο Μουζουράκης \"ερωτοτρόπησε\" με παίκτρια κι εκείνη του έκανε δημόσια εξομολόγηση! (Βίντεο)

The Voice: Δεν έχει προηγούμενο! Ο Μουζουράκης \
Ήταν η τυχερή μέρα για τον Πάνο Μουζουράκη σήμερα από ότι φαίνεται αφού στην σκηνή ανέβηκε μία τρελαμένη θαυμάστρια του!

Μόλις είδε ότι γύρισε την καρέκλα του, ενώ γύρισαν όλοι εκείνη αμέσως είπε: "Πάνο είσαι το είδωλλο μου! Σε αγαπώ! Σε λατρεύω! Γουστάρω το χιούμορ σου! Νομίζω θα λιποθυμήσω που σε βλέπω!", με τον Πάνο να σηκώνεται γρήγορα στην σκηνή και να την αγκαλιάζει και τότε... έγινε το μοιραίο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: The Voice: Γύρισε μόνο ο Μουζουράκης και η παίκτρια ξενέρωσε! Σε αμηχανία ο τραγουδιστής, της τα έχωσε η Παπαρίζου με το γάντι! (Βίντεο)

Ο Πάνος ξεκίνησε να την φιλάει, στο μαγουλο και στο κεφάλι, κι εκείνη έλεγε με απεριόριστο χιούμορ: "Πάνο σταμάτα! Θα λιποθυμήσω και δεν θα μπορείς να με σηκώσεις!". Ένα απίστευτα χιουμοριστικό σκηνικό που απολαύσαμε όσο τίποτα! Φυσικά στο τέλος έκανε την ανατροπή και δεν πήγε με τον Μουζουράκη, αλλά με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου! Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε γιατί θα σας κάνει να γελάσετε πάρα πολύ! Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα παρακάτω:
Δείτε ακόμη: The Voice: Ο ροκάς που ξετρέλανε τους κριτές! «Έσπασε» την σκηνή με… (Βίντεο)
TAGS