Nomads spoiler: Άγρια \"καρφιά\" του Γιώργου Μαυρίδη για την ομάδα της Φωτιάς! Οι μπηχτές για τα ρούχα που θα προκαλέσουν αίσθηση! (βίντεο)

Nomads spoiler: Άγρια \
Οι εξελίξεις στο Nomads αναμένεται να είναι καταιγιστικές και στο σημερινό επεισόδιο. Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει να "λυγίζει", επιθυμώντας όσο τίποτε άλλο το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο και έχει απόλυτη ανάγκη. Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η γυναίκα που παράτησε ο Θοδωρής Μαροσούλης για χάρη της!

Από εκεί και πέρα; Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά, καθώς ο Μάνος Πίντζης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα ειρωνευτούν για τα καλά τον Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο θα μονομαχήσει ο δεύτερος στη δοκιμασία των αρχηγών σήμερα το βράδυ, αμφισβητώντας ευθέως τις ικανότητές του. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρέα του Νίκου Αναδιώτη με τον Γιώργο Μαυρίδη και η αποκοπή τους, δε, από την υπόλοιπη ομάδα της Φωτιάς δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ρωτά ευθέως τον δεύτερο τι συμβαίνει. "Α, φαίνεται, ε; Πάμε για πλύσιμο τα ρούχα μας, μένουν αυτά και φοράμε αυτά! Όλα τα παιδιά φοράνε αυτά που τους βολεύουν, και εμείς φοράμε αυτά που μας βολεύουν! Είσαι υπεύθυνος για αυτό που καταλαβαίνεις!" είπε, αναφερόμενος στο ότι φορούν μαύρα ρούχα.

Nomads: Άνευ προηγουμένου γκάφα της Φαίης Σκορδά! Η ατάκα που είπε για την Αποστολία Ζώη, ενώ νόμιζε ότι δεν είναι on air! (βίντεο)

Δείτε τι έγινε στο βίντεο που ακολουθεί:

Συγκινητικό! Η τρυφερή εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον πατέρα της on air! (βίντεο)