\"Έκανα 9 αποτυχημένες εξωσωματικές...\" Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη και η έντονη συγκίνησή της on camera! (βίντεο)

\
Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει εξομολογηθεί και στο παρελθόν τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα. Ονομαστική εορτή σήμερα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Οι ευχές των συνεργατών της, η τεράστια ανθοδέσμη και το θερμό «ευχαριστώ» της on air! (βίντεο)

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου, και δεν δίστασε να προβεί σε άλλη μια συγκλονιστική εξομολόγηση, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Διαβάστε παρακάτω...

Προσπαθούσα να γίνω μάνα και παράλληλα έκανα την εξωσωματική, και την ίδια ώρα πήγαινα στον εργασιακό χώρο, γιατί νόμιζα ότι χωρίς εμένα δεν μπορούσε να λειτουργήσει τίποτα! Μπούρδες! έκανα 9 αποτυχημένες προσπάθειες. Όταν το αποφάσισα, τα κατάφερα! Επέλεξα κι εγώ το σκοτάδι, κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, με κλεισμένα τα ρολά, και έξι μήνες σε ένα κρεβάτι, να με φροντίζουν φίλοι και γνωστοί!" είπε η παρουσιάστρια, και πραγματικά συγκλόνισε!

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air το «προξενιό» της με… 26χρονο! Οι επικές ατάκες της για το σeξ! (βίντεο)

Δείτε την εξομολόγησή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η γυναίκα που παράτησε ο Θοδωρής Μαροσούλης για χάρη της!