Nomads: Η απίθανη έκπληξη από το Πρωινό στη Νατάσα Καλογρίδη! Γκρέμισε το πλατό με τα ουρλιαχτά της, όταν είδε να εισβάλει ο... (βίντεο)

Nomads: Η απίθανη έκπληξη από το Πρωινό στη Νατάσα Καλογρίδη! Γκρέμισε το πλατό με τα ουρλιαχτά της, όταν είδε να εισβάλει ο... (βίντεο)
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Νατάσα Καλογρίδη στο Πρωινό. Ο καλός της φίλος από τους Νομάδες της Ζούγκλας, Παναγιώτης Βασιλάκος, εισέβαλε στο πλατό και της προσέφερε μία τεράστια ανθοδέσμη, ενθουσιάζοντάς την.

Μάλιστα, η ίδια δεν το περίμενε, ενώ είχε αναφερθεί νωρίτερα με θερμά λόγια για την πρώην συμπαίκτριά του στο ριάλιτι επιβίωσης. Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός έβγαλε ένα δυνατό ουρλιαχτό, και αμέσως ρίχτηκε στην αγκαλιά του. Ο Παναγιώτης είπε ότι ήταν ο άνθρωπός του, ενώ η παρέα του Πρωινού τους τσίγκλησαν, με αφορμή την ατάκα του τελευταίου για την ηλικία τους.

Αντέχετε να το δείτε; My Style Rocks: Δείτε την Σοφία Λεοντίτση… κατάξανθη! Πώς σας φαίνεται;

Η Νατάσα δεν δίστασε να πει ότι θεωρεί αγένεια το να μιλάει κανείς για την ηλικία μιας γυναίκας, αλλά και ότι δεν παρεξηγεί τον Βασιλάκο.

Nomads – Έκτακτο! Η Ειρήνη Ζάχου αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν γνωρίζαμε…

Δείτε την έκπληξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη «αδειάζει» τους Διάσημους! Το απίστευτα κακό κλίμα, οι κλίκες και οι συζητήσεις που δεν έδειξαν οι κάμερες! (βίντεο)