Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη \"αδειάζει\" τους Διάσημους! Το απίστευτα κακό κλίμα, οι κλίκες και οι συζητήσεις που δεν έδειξαν οι κάμερες! (βίντεο)

Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη \

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.


Η πρώην παίκτρια του Nomads μίλησε και για το άσχημο κλίμα που φαίνεται ότι διαμορφώνεται στους Νομάδες της Φωτιάς, αποκαλύπτοντας το απίστευτα κακό κλίμα μέσα στην ομάδα.

"Φαντάζομαι ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε πράγματα που θα είναι δυσάρεστα για τα παιδιά εκεί, ενδιαφέροντα για τους εδώ! Εγώ στους Νομάδες της Φωτιάς μπήκα αργά. Είχαν αρχίσει να διαμορφώνονται σχέσεις και καταστάσεις. Εγώ τις πέτυχα προς το τέλος, τις αντιλήφθηκα, δεν θέλησα να εμπλακώ για κανέναν λόγο, απλά είδα τι παιζότανε. Και παιζότανε πολλά! Διαβάστε παρακάτω...

Nomads: Η επική είσοδος της Νατάσας Καλογρίδη στο Πρωινό! Δεν φαντάζεστε πως εμφανίστηκε…(βίντεο)

Τα βρήκαν Αναδιώτης και Μαυρίδης! Γίνανε φιλαράκια, και μπαίνοντας, έγινα κι εγώ φιλαράκι! Πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν διαστάσεις τεράστιες. Αυτό που τους ενώνει είναι τα αγωνίσματα, έχουν διαφορετικές απόψεις! Τι να πω εγώ; καθένας πράττει και συμπεριφέρεται ανάλογα με το ποιόν του!

Συγκινητικό! Η τρυφερή εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον πατέρα της on air! (βίντεο)

Ο Μαυρίδης είναι ένας άνθρωπος μαχητικός, έξυπνος, εύστροφος και καλό παιδί, όπως τον γνώρισα! Εγώ δεν είδα να λέει άλλα στην κάμερα και άλλα πίσω από αυτή!" είπε η ηθοποιός. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Αμέσως μετά τις διαφημίσεις, η ηθοποιός συνέχισε τις αποκαλύψεις της: "Μήπως πάνε να δημιουργήσουν μια καινούργια ομάδα, των μαύρων; Ο Μαυρίδης είχε πει, μεταξύ αστείου και σοβαρού στον Γρηγόρη, ότι θα ήθελε να είναι με Αναδιώτη, Νατάσα και Μαντώ, κι ας είμαστε και η μωβ ομάδα!

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η γυναίκα που παράτησε ο Θοδωρής Μαροσούλης για χάρη της!

Ο άνθρωπος ασχολείται με τα ζώα χρόνια τώρα! Από το λίγο που έζησα εγώ, ήταν μετρημένος, ήρεμος, τα είχε βρει και με τον Νίκο, οπότε είχε έναν άνθρωπο! Μικρόβια μπορείς να πάρεις από παντού! Είχε κατσαρίδες μέσα στη βίλα, αλλά όχι λόγω των σκυλιών του Μαυρίδη!

Nomads spoiler: Άγρια «καρφιά» του Γιώργου Μαυρίδη για την ομάδα της Φωτιάς! Οι μπηχτές για τα ρούχα που θα προκαλέσουν αίσθηση! (βίντεο)

Δεν ξέρω τι προηγήθηκε πριν πάω εγώ. Έχεις να αντιμετωπίσεις πολύ δυσκολότερες καταστάσεις στο Nomads, από να ασχοληθείς με αυτά! Όταν ήμουν εκεί, δεν είχα δει καβγάδες! Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με τη Μαντώ, επιμένει ότι τα είπε. Επιμένει μέχρι του να φτάσει σε σημείο να τα τινάξει όλα στον αέρα!" κατέληξε. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: