Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη αποκάλυψε τον λόγο που ο Μαυρίδης μπήκε στο ριάλιτι! Οι δύσκολες στιγμές του στο παιχνίδι! (βίντεο)

Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη αποκάλυψε τον λόγο που ο Μαυρίδης μπήκε στο ριάλιτι! Οι δύσκολες στιγμές του στο παιχνίδι! (βίντεο)
News 08.11.2017 11:14

Η Νατάσα Καλογρίδη αποκάλυψε στο Πρωινό ότι ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται ουσιαστικά σε οριακό σημείο μέσα στο παιχνίδι, απηυδισμένος από τα όσα συμβαίνουν. Nomads: Η επική είσοδος της Νατάσας Καλογρίδη στο Πρωινό! Δεν φαντάζεστε πως εμφανίστηκε…(βίντεο)


Μάλιστα, μίλησε και για τον σκοπό που τον οδήγησε στο ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας τα εξής: Ο Γιώργος επιμένει σε όσα λέει μέχρι του να φτάσει σε σημείο να τα τινάξει όλα στον αέρα! Έχει έναν πολύ ιερό σκοπό που βρίσκεται εκεί!

Και δεν είναι το έπαθλο, σαν έπαθλο. Δεν θέλω να συνεχίσω να πω περισσότερα! Ο Αναδιώτης καλά έκανε και δεν έπαιρνε θέση γιατί είναι και λιγομίλητο παιδί, και κάνει ένα βηματάκι πίσω!" είπε η ηθοποιός, αναδεικνύοντας τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, στην οποία πρέπει να βρίσκεται ο παίκτης της Φωτιάς. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Nomads spoiler: Άγρια «καρφιά» του Γιώργου Μαυρίδη για την ομάδα της Φωτιάς! Οι μπηχτές για τα ρούχα που θα προκαλέσουν αίσθηση! (βίντεο)

TAGS
Share