Έξω φρενών ο Δήμος Βερύκιος με παρουσιαστές του Σκάι! Γιατί πήρε τηλέφωνο στον σταθμό ο δημοσιογράφος! (βίντεο)

Έξω φρενών ο Δήμος Βερύκιος με παρουσιαστές του Σκάι! Γιατί πήρε τηλέφωνο στον σταθμό ο δημοσιογράφος! (βίντεο)

Ο Δήμος Βερύκιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος σήμερα το πρωί στο Happy Day.


Η κριτική που του ασκήθηκε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή των Μάνου Βουλαρίνου και του Πέτρου Νικολάου στον Σκάι φάνηκε να τον ενόχλησε ιδιαίτερα, και γα αυτό είπε στον αέρα της εκπομπής:

"Μπαίνω χθες στο αυτοκίνητο και σερφάροντας στο ραδιόφωνο ακούω ΣΚΑΪ. Εκεί, λοιπόν, υπάρχει μια ομάδα, δυο γελωτοποιοί -ένας εξ αυτών τον έχω βοηθήσει και στο στρατό πάρα πολύ. Και παίρνει ένας ακροατής και λέει ότι ο Βερύκιος φόρεσε και κόκκινο πουκάμισο και μίλησε για την Οκτωβριανή Επανάσταση. Και λένε αυτά τα παλιόπαιδα ότι αυτός είναι του γιατρού. Και τους παίρνω στο τηλέφωνο, στο κέντρο, και λέω "Ετοιμάστε τις σύριγγες! Θα σας απαυτώσω όλους"! Διαβάστε παρακάτω...

Βόμβα στην showbiz: Πασίγνωστη Ελληνίδα μοντέλο σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πρέπει να ξέρουν να βάζουν ένα μέτρο. Ο αντικομμουνισμός στις μέρες μας δεν έχει πέραση. Και θα πρέπει να ξέρουν ότι βρίσκονται σε ένα κανάλι και δουλεύουν που οι ιδιοκτήτες του, ναι μεν αστοί και στην ιδεολογία αντικομμουνιστές, αλλά το ΚΚΕ πάντα με ευπρέπεια και με σεβασμό το αντιμετώπιζαν.

Γιάννης Αϊβάζης: Το πρώτο μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survival

Από τον μακαρίτη τον Αριστείδη Αλαφούζο, μέχρι τον Γιάννη και τον Θέμη. Να σέβονται την ιστορία αυτού του τόπου. Τα παλιόπαιδα! Οι λουφαδόροι! Μη μιλήσω και πω περισσότερα! Όλα έχουν ένα μέτρο και ένα όριο!" είπε ο δημοσιογράφος, εμφανώς εκνευρισμένος. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Μαρία Μπακοδήμου: Μιλάει ανοιχτά για το «Ελλάδα έχει Ταλέντο» και κατακεραυνώνει τους γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους σε αυτό!