\"Late Night\": Η αποκάλυψη της Νατάσας Καλογρίδη για τον \"άγνωστο\" γάμο της! Η ερώτηση του Λιάγκα που την εκνεύρισε! (βίντεο)

\





Η Νατάσα Καλογρίδη μίησε για όλους και για όλα στον Γιώργο Λιάγκα. Η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και στον άγνωστο γάμο της!




"Μου έγινε η πρόταση γάμου στη Φλωρεντία, ήταν φίλος του αδερφού μου! Δεν πολυκάναμε παρέα, και ένα βράδυ που έχει γενέθλια έρχεται σπίτι μου και από τότε είμασταν μαζί! Δύο εβδομάδες, δεν εννοώ σεξουαλικά! " είπε η ηθοποιός, και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν της έκανε πρόταση γάμου, χωρίςνα έχουν κάνει σεξ, γυρνώντας από την άλλη πλευρά το κεφάλι της, και αρνούμενη να απαντήσει! διαβάστε παρακάτω...

«Πάμε πακέτο»: Άναυδη η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η συνταρακτική ιστορία που τη συγκλόνισε! (βίντεο)

"Ο γάμος δεν φτουράει! Αν δεν έχεις υποχρεώσεις, βλέπε παιδιά, πρέπει να σταματάει! Είχε κάνει τον κύκλο του, οπότε δεν είχα κανένα λόγο να κάτσω μία σχέση και να είμαι δεσμευμένη χωρίς να υπάρχει το πάθος και ο έρωτας που υπάρχει στην αρχή. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν δυόμιση χρόνια!" κατέληξε η ηθοποιός. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Νοmads: Η κατινιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η αποχώρηση παίκτη λόγω τραυματισμού και το νέο look του Μαυρίδη! Ποιος κέρδισε στο αγώνισμα των αρχηγών; (Βίντεο)










Η αποκάλυψη της Νατάσας Καλογρίδη για το σeξ στο Nomads! Για πρώτη φορά τους έδωσε στεγνά! (βίντεο)