Ένα συγκλονιστικό αγώνισμα αρχηγών παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1, στο Nomads.

Από το επεισόδιο αυτό δεν έλειψαν τα ευτράπελα, οι τραυματισμοί και οι ξαφνικές αποχωρήσεις. Πάμε όμως να δούμε τα highlights της βραδιάς έτσι όπως τα σημείωσε το Youweekly.gr. διαβάστε παρακάτω…

Nomads trailer: Νέος γύρος ανάμεσα σε Αποστολία Ζώη και Μαυρίδη! Η ερώτηση του Αρναούτογλου που θα φέρει τα πάνω κάτω! (Βίντεο) 

Την ώρα που οι δύο ομάδες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν άντεξε και πέταξε τα καρφιά του στον Νίκο Αναδιώτη και στον Γιώργο Μαυρίδη!

Ο παρουσιαστής θέλοντας να δημιουργήσει την ίντριγκα και να ανάψουν τα αίματα ρώτησε τον Μαυρίδη γιατί αυτός και ο Νίκος φορούν μαύρες μπλούζες ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα φοράει κόκκινα!

Ο Γιώργος Μαυρίδης με αφοπλιστικό ύφος του απάντησε πως τα κόκκινα είναι για πλύσιμο και ο καθένας φοράει αυτά που τον βολεύουν θέλοντας να λήξει την συζήτηση εκεί!

Ο Γρηγόρης δεν μπόρεσε να προκαλέσει κάτι και για αυτό το όλο θέμα σταμάτησε εκεί! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο και τα βλέμματα όλων έπεσαν στην ομάδα των Ωκεανών οι οποίοι βρίσκονται στην παραλία και περνούν δύσκολα!

Μιλώντας στην κάμερα η Βασιλική Μιλλούση εξομολογήθηκε το δύσκολο βράδυ που πέρασε, η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ από την βροχή την υγρασία και τα κουνούπια και ξύπνησε κλαίγοντας! Η ίδια είπε μάλιστα πως με τα κλάμματά της ξύπνησε και τους συμπαίκτες της!

Nomads: Το twitter γλεντάει τα νεα παλτό Οροκλό – Φραντζή: «Όταν νομίζεις ότι η Δήμητρα είναι ό,τι πιο ηλίθιο στο παιχνίδι έρχεται ο Οροκλός» 

Στη συνέχεια, ανέφερε πως θέλει πολύ να κερδίσει τον αγώνα και το έπαθλο της επικοινωνίας γιατί θέλει πολύ να μιλήσει με τα δικά της άτομα! Η ίδια όσο μιλούσε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Την ώρα που όλοι οι παίκτες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια ανακοίνωση!

Ο παρουσιαστής είπε πως η Ειρήνη Ζάχου, η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα!

Όλοι οι παίκτες στενοχωρήθηκαν πολύ και ρώτησαν αμέσως να μάθουν τι έχει! Διαβάστε παρακάτω…

Στην συνέχεια, όλοι τους μίλησαν με βίντεο κλήση με την Ειρήνη η οποία τους είπε ότι έχει ρήξη χιαστού και μηνίσκου και θα χρειαστεί να αποχωρίσει από το παιχνίδι! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Nomads: Εξαγριωμένο το twitter με τον Αρναούτογλου: «Αρχικατίνα!» Τον ξεσκίζουν… 

Την ώρα που όλοι οι παίκτες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια ανακοίνωση!

Αυτή η ανακοίνωση αφορούσε την Βασιλική Μιλλούση και την υποψηφιότητα που είχε βάλει για να είναι πρόεδρος των αθλητών!

Ο Γρηγόρης λοιπόν της ανακοίνωσε πως εκλέχθηκε με 22 ψήφους ως πρόεδρος και η παίκτρια των Ωκεανών πάγωσε από την χαρλα της! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό αγώνισμα η Δήμητρα Φραντζή κλήθηκε να αγωνιστεί με την Αποστολία Ζώη!

Το τέλος της δοκιμασίας τους ήταν να φτιάξουν κάτι σαν παζλ και όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα αγωνίσμα η Δήμητρα δεν το έχει και πολύ σε αυτό το κομμάτι, όπως άλλωστε είπε και ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Τελικά η Αποστολία Ζώη την κέρδισε και η Φραντζή όπως είναι φυσικό εκνευρίστηκε με αποτέλεσμα να καταστρέψει με μανία τον πύργο που είχε φτιάξει μέχρι εκείνη τη στιγμή! Διαβάστε παρακάτω…

Όπως είπε και η ίδια στην κάμερα είχε πολλά νεύρα και αν μπορούσε να του βάλει και φωτιά θα το έκανε! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads οκληρώθηκε!

Η αποκάλυψη της Νατάσας Καλογρίδη για το σeξ στο Nomads! Για πρώτη φορά τους έδωσε στεγνά! (βίντεο) 

Τον τελικό έπαιξαν η Μαντώ για τους κόκκινους και η Πηλιάκη για τους μπλε!

Η Όλγα ήταν αυτή που ολοκλήρωσε με επιτυχία το αγώνισμα και η ομάδα που τελικά κατάφερε να κερδίσει το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας είναι οι Ωκεανοί! Δείτε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των «μπλε» στο βίντεο που ακολουθεί:

Πριν ξεκινήσει το σημερινό αγώνισμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε στην Μιλλούση ένα τσουβάλι, το οποίο της είπε πως κρύβει μια έκπληξη από την Ελλάδα!

Όταν τελείωσε το αγώνισμα και οι παίκτες γύρισαν στην παραλία, η Βασιλική άνοιξε αυτό το τσουβάλι και όταν αντίκρισε αυτό που υπήρχε μέσα ξέσπασε σε δάκρυα!

Της είχαν στείλει οι δικοί της άνθρωποι από την Ελλάδα κάποια προσωπικά αντικείμενα για να τους θυμάται! Ανάμεσα σε αυτά ήταν το ημερολόγιό της, το άρωμα του αγαπημένου της, το αγαπημένο της φούτερ και ο αγαπημένος ήρωας του ανιψιού της! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφού η ομάδα της Φωτιάς έχασε το έπαθλο της επικοινωνίας οι παίκτες γύρισαν στη βίλα και ξεκουράστηκαν!

Όλοι εκτός από έναν δηλαδή, καθώς ο Νίκος Αναδιώτης ξεκίνησε δουλειά και…»έβαλε κάτω» τον Γιώργο Μαυρίδη και άρχισε να τον κουρεύει!

Με ύφος τοπ κομμωτή ο Νίκος έκανε τον Γιώργο άλλο άνθρωπο! Δείτε το νέο του λουκ στο βίντεο που ακολουθεί και τα σχόλια δικά σας: