Ξέσπασε σε δάκρυα η νύφη του Γιάννη Πάριου on camera! Άγρια \"κόντρα\" με τον Δημήτρη Παπανώτα on air! (βίντεο)

Ξέσπασε σε δάκρυα η νύφη του Γιάννη Πάριου on camera! Άγρια \
Η Αντελίνα Βαρθακούρη, νύφη του Γιάννη Πάριου και σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, απέκτησε δική της εκπομπή στο Αρτ Tv.

Η ίδια, μίλησε για το νέο της εγχείρημα, και τις δυσκολίες αυτού. Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν προλαβαίνω, κάτι θα μείνει πίσω, κόβομαι σε πολλά κομμάτια! Είμαι η κυρία Σαγιονάρα, είμαι καλοφαγού, θέλω να αισθάνομαι ωραία με τον καθρέφτη μου, αλλά χωρίς εμμονές. Στη δεύτερη κόρη μου πήρα 35 κιλά και τα έχασα!" είπε, ενώ μίλησε και για τη γνωριμία της με τον μετέπειτα σύζυγό της, λέγοντας πώς έφτασε να μείνει έγκυος στην πρώτη της κόρη, αλλά και για τον σπουδαίο πεθερό της.

«Έκανα δυόμιση ώρες χειρουργείο…» Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Λίλη για την επέμβαση στο νοσοκομείο! (βίντεο)

Η πιο άσχημη εμπειρία της; "Όταν κάηκε το σπίτι μας, ήταν μια τρομακτική περίοδος για μας. Μείναμε στο δρόμο, ό,τι είχαμε και δεν είχαμε χάθηκαν όλα!" είπε, ενώ απάντησε και στον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος την κατέκρινε δημοσίως: "Εγώ θέλω να μου εξηγήσουν γιατί οι 5-10 όπου βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο, έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα και αρνούνται να μπουν νέοι στο χώρο τους; Μόλις μου απαντήσει, θα του απαντήσω κι εγώ! Πόσο κουτό είναι αυτό! Εγώ δεν ήρθα να πάρω τη θέση κανενός. Αν θέλει ο κόσμος, θα μείνω, αν όχι, με χαρά θα πάω σπίτι μου και θα πω προσπάθησα!

Νέος έρωτας για τη Σοφία Παυλίδου; Oι φωτογραφίες που την «μαρτύρησαν»

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα on camera, όταν ρωτήθηκε πως θα αισθανόταν αν έμενε χωρίς εκπομπή! "Αυτοί οι άνθρωποι με έχουν εμπιστευθεί, και με πίστεψαν 1000%, άρα οφείλει η Αντελίνα να βάλει όλη της την ψυχή και τη δύναμη. Για μένα το Αρτ είναι οικογένεια. Το λέω τώρα και συγκινούμαι, δεν είναι ωραίο αυτό, αλλά ο πρόεδρός του με στήριξε, πήρε το όνειρό μου και το έβγαλε κάπου. Οφείλω να το βγάλω κάπου καλύτερο, αλλά θα είναι δύσκολο να ανοίξω την πόρτα και να φύγω! Πώς μπορείς να το πουλήσεις αυτό;" κατέληξε η ίδια, με δάκρυα στα μάτια.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας «αδειάζει» δημόσια το Nomads! Η έντονη κριτική του για το ριάλιτι επιβίωσης του Ant1! (βίντεο)

Η αντίδρασή της αυτή άφησε άναυδους τους συντελεστές του Happy Day, και προκάλεσε τα δηκτικά του σχόλια. "Ευτυχώς που δεν με πήρε τηλέφωνο να μου τα πει, γιατί ακόμη θα μιλούσα! Πού το είδα το νέο πρόσωπο; Είπα τίποτα για την κυρία; Μία απορία εξέφρασα! Όταν βάψουμε τους τοίχους, να φωνάξουμε κάποιους ανθρώπους! Να πείτε στην Αντελίνα να πάει στα παιδάκια της και την οικογένειά της και να αφήσει πράγματα που δεν γνωρίζει! Εγώ όταν είχα δική μου εκπομπή, είχα γύρω μου μόνο καινούργια πρόσωπα! Το θεματάκι είναι τζαζ! Με είπε κουτό η Αντελίνα, αφήστε με στη γωνία να πάω να κάψω για την υπόλοιπη εκπομπή! Έρχεται όλο το συναίσθημα και φουσκώνει, το στήθος της" είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, δίνοντας σκληρή απάντηση στην Αντελίνα Βαρθακούρη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η συγκινητική φωτογραφία και η εξομολόγηση κατάθεση ψυχής για την γυναίκα της ζωής του…

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γιώργος Τράγκας έκανε μπότοξ! To «κλικ» με δική σας ευθύνη! (Βίντεο)