Νέος έρωτας για τη Σοφία Παυλίδου; Oι φωτογραφίες που την \"μαρτύρησαν\"

Νέος έρωτας για τη Σοφία Παυλίδου; Oι φωτογραφίες που την \
Η Σοφία Παυλίδου χώρισε με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά από 12 χρόνια γάμου. Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ίδιας σε νυχτερινό μαγαζί, με τη συνοδεία ενός νεαρού άντρα και οι φήμες φούντωσαν για το ότι είναι και πάλι ερωτευμένη!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή "Όλα καλά"και έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα ακούγονται: Ήμουν εγώ με ένα παιδί σε ένα νυχτερινό κέντρο; Μπα! Σε ποιο νυχτερινό κέντρο; Όχι δεν έχω νέο σύντροφο. Ήμασταν με το θίασο στα μπουζούκια και δύο συνεργάτες. διαβάστε παρακάτω...

Νomads: Βρήκαμε την κούκλα σύντροφο του Λευτέρη Χατζηιωάννου και… το κλικ με δική σας ευθύνη! (Photos)

Όχι καμία σχέση δεν έχουν τα δύο παιδιά, γιατί ήμουν με δύο παιδιά και τον θίασο. Δεν ισχύουν όσα γράφονται, τέλος πάντων!" είπε η ηθοποιός, διαψεύδοντας κάθε σχετική φημολογία. Δείτε την απάντησή της στο βίντεο που ακολουθεί:

«Στενοχωρήθηκα, γιατί…» Η δημόσια διάψευση του Δημήτρη Σκαρμούτσου για την αποχώρησή του από το Master Chef! Όλο το παρασκήνιο πίσω από την απόφασή του! (βίντεο)




Απίθανη ερώτηση δημοσιογράφου στην Μαρία Ανδρούτσου! Η αμήχανη αντίδρασή της και η «επίπληξη» της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air! (βίντεο)