Nomads spoiler: Μαλλιά κουβάρια Μαυρίδης-Αποστολία στο σημερινό επεισόδιο! Η απίστευτη ατάκα του Αναδιώτη που θα ανάψει φωτιές! (βίντεο)

Nomads spoiler: Μαλλιά κουβάρια Μαυρίδης-Αποστολία στο σημερινό επεισόδιο! Η απίστευτη ατάκα του Αναδιώτη που θα ανάψει φωτιές! (βίντεο)

Oι εξελίξεις στο Nomads αναμένονται καταιγιστικές και στο σημερινό επεισόδιο.


Ο Μάνος Πίντζης και το τηλεοπτικό κοινό θα μάθουν ποιος είναι ο δεύτερος μονομάχος στη δοκιμασία προς αποχώρηση, η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη αγωνία και ανατροπές μέχρι τέλους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης θα αναλάβει καθήκοντα παρουσιαστή, φέρνοντας στιγμές ευθυμίας, η οποία θα διαλυθεί από τη νέα κόντρα Μαυρίδη-Αποστολίας, για την ένταση που δημιουργήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας της, όταν η τραγουδίστρια δεν ακολούθησε τις οδηγίες του αρχηγού της. Διαβάστε παρακάτω...

Νomads: Βρήκαμε την κούκλα σύντροφο του Λευτέρη Χατζηιωάννου και… το κλικ με δική σας ευθύνη! (Photos)

Εκείνη θα "επιτεθεί" εκ νέου τόσο στον Μαυρίδη, όσο και στον Αναδιώτη, που την αμφισβήτησε εξίσου. "Είχε μια αντίδραση αμφισβήτησης και αγένειας, και δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι αυτό εμένα με έχει χαλάσει, τι να σου πω ότι δεν με πείραξε;"

«Πάμε πακέτο»: «Ήρθες για να με βάλεις στον τάφο;» Άγριο ξέσπασμα μόλις είδε τη μητέρα του στο πλατό! (βίντεο)

Ο Νίκος Αναδιώτης, δε, θα απαντήσει το απίστευτο, στην ερώτηση του παρουσιαστή, αν θα ξαναφορέσει το κόκκινο μπλουζάκι: "Αν μπορώ να το αποφύγω, δεν θα είχα πρόβλημα να μην το ξαναβάλω!" αποκαλύπτοντας ότι το γυαλί στην ομάδα έχει ραγίσει! Και ο νέος παίκτης, δε, θα μιλήσει για δύο υπο-ομάδες στη Φωτιά, και αυτός προσπαθεί να μείνει κάπου στη μέση. Δείτε το trailer στο βίντεο που ακολουθεί:

Ξέσπασε σε δάκρυα η νύφη του Γιάννη Πάριου on camera! Άγρια «κόντρα» με τον Δημήτρη Παπανώτα on air! (βίντεο)