Η αποκάλυψη στο Πρωινό για τον \"καυγά\" Λιάγκα-Καμπουρέλη! Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά on air! (βίντεο)

Η αποκάλυψη στο Πρωινό για τον \

Η Τέτα Καμπουρέλη πρωταγωνιστεί στο "Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ". Η αισθητικός που έγινε πραγματικά αγνώριστη, προκάλεσε την έντονη έκπληξη της Φαίης Σκορδά, η ποία δυσκολεύτηκε να την αναγνωρίσει.


Η ίδια, πάντως, μίλησε για τις κριτικές που αναμένει να ακούσει για το νέο της εγχείρημα, λέγοντας ότι τις δέχεται όλες, ενώ ανέφερε ότι ο γιος της δεν της μιλούσε, μετά από μία αισθησιακή φωτογράφιση που είχε κάνει.

"Είχα πρόβλημα με τους γιους μου, για μία φωτογράφιση που είχα κάνει. Ο μεγάλος μου γιος, ναι, δεν μου μιλούσε για μια δυο εβδομάδες, δεν του άρεσε. Ήταν αρκετά sexy, αλλά το υποστηρίζω!" Διαβάστε παρακάτω...

Νomads: Βρήκαμε την κούκλα σύντροφο του Λευτέρη Χατζηιωάννου και… το κλικ με δική σας ευθύνη! (Photos)

Τα σχόλια που ακούστηκαν αμέσως μετά ήταν αρκετά καυστικά, με τη Φαίη Σκορδά να λέει πολύ καλά λόγια για την αισθητικό , λέγοντας ότι όταν δούλεψαν μαζί στο Mega ήταν εξαιρετική επαγγελματίας.

Όταν ο Κώστας Τσουρός της υπενθύμισε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είχε μιλήσει με τα κολακευτικότερα λόγια για την ίδια, προκαλώντας και την έντονη αντίδρασή της, η Φαίη απάντησε:

«Πάμε πακέτο»: «Ήρθες για να με βάλεις στον τάφο;» Άγριο ξέσπασμα μόλις είδε τη μητέρα του στο πλατό! (βίντεο)

"Εγώ δεν μίλησα για τα νούμερα που έκανε στην εκπομπή, είπα ότι είναι σωστή επαγγελματίας! Δεν ξέρω τι έγινε τώρα με αυτό που μου λες, αλλά επειδή το αναφέρεις, πρέπει να ρωτήσω, δεν μπορώ να πω", χωρίς να μπορεί να θυμηθεί τι είχε διαμειφθεί μεταξύ του πρώην συζύγου της και της συνεργάτιδάς τους στο Mega. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Ξέσπασε σε δάκρυα η νύφη του Γιάννη Πάριου on camera! Άγρια «κόντρα» με τον Δημήτρη Παπανώτα on air! (βίντεο)