Nomads: Μεγάλη συγκίνηση στο Πρωινό! Η εξομολόγηση του Μαυρίδη που έκανε Καβατζίκη-Πατλάκη να \"λυγίσουν\"! (βίντεο)

Nomads: Μεγάλη συγκίνηση στο Πρωινό! Η εξομολόγηση του Μαυρίδη που έκανε Καβατζίκη-Πατλάκη να \

Στο Πρωινό σχολίασαν και σήμερα τις εξελίξεις στο Nomads.


Το "κλακάζ" του Οροκλού, που δεν μπορούσε να λύσει ένα απλό παζλ, με τα συνακόλουθα πειράγματα από Αλεξάνδρου και Κολέτσα, το μήνυμα στη Βασιλική Μιλλούση που τη συγκίνησε, αλλά και η συγκίνηση του Γιώργου Μαυρίδη για τη σκυλίτσα του, Μόλυ, κυριάρχησαν στη συζήτηση της παρέας.

Ο Άρης Καβατζίκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, καθώς θυμήθηκε τις στιγμές του με το δικό του σκυλάκι, και η Φαίη συμπλήρωσε: Διαβάστε παρακάτω...

Νomads: Βρήκαμε την κούκλα σύντροφο του Λευτέρη Χατζηιωάννου και… το κλικ με δική σας ευθύνη! (Photos)

"Εγώ δεν θα ξεχάσω τον Άρη, να τον βλέπω δύο ώρες κάθε απόγευμα με το σκυλί στην Τσιμισκή." "Ήταν ο άνθρωπος που είχα στο σπίτι!" είπε ο δημοσιογράφος, ενώ και η Κλεοπάτρα Πατλάκη μοιράστηκε την εμπειρία της, λέγοντας:

Nomads spoiler: Μαλλιά κουβάρια Μαυρίδης-Αποστολία στο σημερινό επεισόδιο! Η απίστευτη ατάκα του Αναδιώτη που θα ανάψει φωτιές! (βίντεο)

"Θέλω να σας πω ότι την κουβαλώ πάντα μαζί μου! Αλλά όταν έφυγε η ήρα,μ άκουσα την καρδιά μου να κάνει κρακ! Σας το ορκίζομαι! Μεγαλώσαμε μαζί 13,5 χρόνια, ήταν η παρέα μου, η συντροφιά μου, το γέλιο μου!" Δείτε τις στιγμές έντασης στο βίντεο που ακολουθεί:

Nomads: Επέστρεψε στην Ελλάδα με καροτσάκι η Ειρήνη Ζάχου! Εσπευσμένα στο χειρουργείο η παίκτρια του ριάλιτι! (βίντεο)